[Moje auto] Suzuki Swift GLX 1.0 MK4 '98r
-
Kurde dobre pytanie . W sumie gość sprzedaje niedaleko mnie to zawsze mogę przed zakupem przymierzyć. Szkoda tylko że chce 50zł za sztukę. Z głośnikami wyszłaby droga zabawa... Wolałbym to chyba przeznaczyć na ciemne szybki
-
Kurde dobre pytanie
. W sumie gość sprzedaje niedaleko mnie to zawsze mogę przed zakupem przymierzyć.
Szkoda tylko że chce 50zł za sztukę. Z głośnikami wyszłaby droga zabawa... Wolałbym
to chyba przeznaczyć na ciemne szybkiWidocznie jakiś boom jest na te boczki, ludzie je widocznie montują do wszystkiego...
Na Allegro też jest ich jak na lekarstwo - 100 zł za komplet + wysyłka to trochę dla mnie za dużo
Niedaleko mnie jest szrot, ale jakoś nie mogę się zebrać i zapytać czy mają
-
Na razie olewam temat. Zamówiłem boczne kierunki Clear, bo pomarańcz nie bardzo do tych przednich pasuje. 50zł
-
100x bardziej podobał mi sie z pomarańczowymi kierunkami,
ja boczki z r19 dostałem za darmoszkę
-
100x bardziej
podobał mi sie z pomarańczowymi kierunkami,co kto lubi, ja nie przepadam za amberami
ja boczki z r19
dostałem za darmoszkęszczęściarz
-
Widocznie jakiś
boom jest na te boczki, ludzie je widocznie montują do wszystkiego...
Na Allegro też jest
ich jak na lekarstwo - 100 zł za komplet + wysyłka to trochę dla mnie za dużo
Niedaleko mnie jest
szrot, ale jakoś nie mogę się zebrać i zapytać czy mająNiestety ale te boczki są bardzo uniwersalne, sam już od dłuższego czasu poluje ale troche szkoda mi wydawać 120 zł na 2 kawałki plastiku, pozwoliłem sobie kiedyś nawet podzwonić po ludziach co sprzedawali r19 na części i nikt nie miał, a jak już mieli to same kieszenie bez otworów na głośniki.
-
100x bardziej
podobał mi sie z pomarańczowymi kierunkami,Też tak uważam, ale już nie chciałem tego pisać...
-
Dlaczego nie chciałeś, przecież się nie obrażę
Zawsze to co innego, a opinie są podzielone mniej więcej po równo. Osobiście mi bardziej podoba się z białymi kierunkami, a idą już do mnie boczne Cleary. Za dużo Civiców z amberami jeździ i jestem zrażony. -
Dlaczego nie
chciałeś, przecież się nie obrażęZnowu by wyszło, że tylko ja mam inne zdanie...
Zawsze to co
innego, a opinie są podzielone mniej więcej po równo. Osobiście mi bardziej podoba
się z białymi kierunkami, a idą już do mnie boczne Cleary. Za dużo Civiców z
amberami jeździ i jestem zrażony.Lepiej halogeny Sobie załatw, bo dużo fajniej przód wygląda...
-
Ale w ogóle podejdą
do 5D? Bo ja się zastanawiałem do sedana zakupić i teraz nie wiem czy podejdąnajwyżej drzwi nie domkniesz
-
najwyżej drzwi nie
domknieszdrzwi niedługo same odpadną
-
Założyłem boczne migacze Clear. Czyli już komplet kierunków
Krzywo stoi, stąd tył dużo wyżej od przodu. Swoją drogą mógłby siedzieć tak jak tu przednie koło na zdjęciu. Niedługo umyję i zrobię bardziej ogarnięte zdjęcia -
Teraz nawet fajnie wygląda. Tylko te felgi psują całość... Za masywne jak na Swifta.
-
Jakby troszkę posadzić śwista to felgi wyglądałyby męsko.
-
Jakby troszkę
posadzić śwista to felgi wyglądałyby męsko.Wzór rozgwiazdy nigdy nie będzie męski...
I nie mówię tu o felgach pięcioramiennych tylko tym konkretnym modelu. -
Spokojnie panowie. Dziś znalazłem moje felgi na Allegro:
http://allegro.pl/felga-et-40-7x15-postert-nr-116-i2543171211.html
Jak widać są trochę warte. Jak zarzucę zimówki to lecą na Allegro. Wtedy w planach "Advany":
http://allegro.pl/advan-felgi-15-039-039-4x114-3-japan-gunmetal-hyundai-i2530724113.html
Chyba że nie uda mi się ich sprzedać... To wtedy zostaną . -
Miałeś "przejść" na 14"...
-
Plany się zmieniają...
Zobaczymy jak będzie. -
Widzę, że nie chcesz poczuć pełnych możliwości tego autka...
-
Widzę, że nie
chcesz poczuć pełnych możliwości tego autka...Jak się chce poczuć pełne możliwości to najlepiej od razu wrzucić 13"