[Moje auto] Suzuki Swift GLX 1.0 MK4 '98r
-
Tak, robiłem tempo.
-
Spróbuj czymś troszkę mocniejszym Farecla G3
-
Dokładnie. Samej roboty żeby doczyścić wszystkie nacieki po polerce jest tyle masakra. Znajomemu w Piasecznie robiłem Preludę powiedziałem mu po znajomości 150. Powiedział że jestem głupi dał 200 zł i pojechał. Wiedział ile by zapłacił u lakiernika za taką robotę.
-
ja za male autka sciagam po stowce
-
Udało się zakupić znaczek, więc jednak będzie ;P . Już go pomalowałem, wieczorem założę.
-
Czyżby zmiana
koloru na rusioffy ?:)Nie chodzi o kolor naklejki...
Już niedługo zobaczysz o co chodzi. -
Już go pomalowałem, wieczorem założę.
Na fabryczny srebrny kolor czy coś kombinowałeś?
-
Czorny : >
-
Czorny :
Mam nadzieję, że chociaż jakoś to wygląda teraz...
-
Nie chodzi o kolor
naklejki...
Już niedługo
zobaczysz o co chodzi.Walniesz ciemne szyby i będzie czarno na białym czyli jeszcze bardziej widoczne?
-
Walniesz ciemne
szyby i będzie czarno na białym czyli jeszcze bardziej widoczne?Dokładnie!
-
Według mnie jest
fajnie, teraz tylko znaczek znaleźć.na co Ci ten znaczek ... daruj sobie go i spoleruj ładnie maskę - będzie rasowo
-
Powiem tak, salto mortale na krześle to mało powiedziane co teraz wywinąłem czytając to...
Lipa polega na tym, że naklejkę masz zewnętrzną, a szyby przyciemnisz od wewnątrz, nic już nie uratuje twojej naklejki -
nic już nie uratuje
twojej naklejkiGadaj se dalej...
Ale chyba wypadałoby skończyć, bo śmiecimy koledze. -
Norma, nie obrażę się
Znaczek przykleję jednak jutro, dziś nie miałem czasu . Co do wlepy WRC - niech ginie... -
na co Ci ten
znaczek ... daruj sobie go i spoleruj ładnie maskę - będzie rasowoA co da polerowanie klaru, jak lakier bazowy zmienił odcień od słońca
-
Znaczek na aucie. Zapomniałem naładować aparatu, więc fota z komóry.
Chyba bardziej podobało mi się bez, ale na razie niech będzie. -
Znaczek na aucie.
Zapomniałem naładować aparatu, więc fota z komóry.
Chyba bardziej
podobało mi się bez, ale na razie niech będzie.Eee tam fajnie wygląda zgrywa się kolorem z grillem i felgą
-
Eee tam fajnie
wygląda zgrywa się kolorem z grillem i felgąJeszcze dokładka z Laguny dojdzie czarna i będzie git
-
Fajnie!
Tylko ranty kłują w oczy...