[Moje auto] Suzuki Swift GLX 1.0 MK4 '98r
-
100x bardziej
podobał mi sie z pomarańczowymi kierunkami,co kto lubi, ja nie przepadam za amberami
ja boczki z r19
dostałem za darmoszkęszczęściarz
-
Widocznie jakiś
boom jest na te boczki, ludzie je widocznie montują do wszystkiego...
Na Allegro też jest
ich jak na lekarstwo - 100 zł za komplet + wysyłka to trochę dla mnie za dużo
Niedaleko mnie jest
szrot, ale jakoś nie mogę się zebrać i zapytać czy mająNiestety ale te boczki są bardzo uniwersalne, sam już od dłuższego czasu poluje ale troche szkoda mi wydawać 120 zł na 2 kawałki plastiku, pozwoliłem sobie kiedyś nawet podzwonić po ludziach co sprzedawali r19 na części i nikt nie miał, a jak już mieli to same kieszenie bez otworów na głośniki.
-
100x bardziej
podobał mi sie z pomarańczowymi kierunkami,Też tak uważam, ale już nie chciałem tego pisać...
-
Dlaczego nie chciałeś, przecież się nie obrażę
Zawsze to co innego, a opinie są podzielone mniej więcej po równo. Osobiście mi bardziej podoba się z białymi kierunkami, a idą już do mnie boczne Cleary. Za dużo Civiców z amberami jeździ i jestem zrażony. -
Dlaczego nie
chciałeś, przecież się nie obrażęZnowu by wyszło, że tylko ja mam inne zdanie...
Zawsze to co
innego, a opinie są podzielone mniej więcej po równo. Osobiście mi bardziej podoba
się z białymi kierunkami, a idą już do mnie boczne Cleary. Za dużo Civiców z
amberami jeździ i jestem zrażony.Lepiej halogeny Sobie załatw, bo dużo fajniej przód wygląda...
-
Ale w ogóle podejdą
do 5D? Bo ja się zastanawiałem do sedana zakupić i teraz nie wiem czy podejdąnajwyżej drzwi nie domkniesz
-
najwyżej drzwi nie
domknieszdrzwi niedługo same odpadną
-
Założyłem boczne migacze Clear. Czyli już komplet kierunków
Krzywo stoi, stąd tył dużo wyżej od przodu. Swoją drogą mógłby siedzieć tak jak tu przednie koło na zdjęciu. Niedługo umyję i zrobię bardziej ogarnięte zdjęcia -
Teraz nawet fajnie wygląda. Tylko te felgi psują całość... Za masywne jak na Swifta.
-
Jakby troszkę posadzić śwista to felgi wyglądałyby męsko.
-
Jakby troszkę
posadzić śwista to felgi wyglądałyby męsko.Wzór rozgwiazdy nigdy nie będzie męski...
I nie mówię tu o felgach pięcioramiennych tylko tym konkretnym modelu. -
Spokojnie panowie. Dziś znalazłem moje felgi na Allegro:
http://allegro.pl/felga-et-40-7x15-postert-nr-116-i2543171211.html
Jak widać są trochę warte. Jak zarzucę zimówki to lecą na Allegro. Wtedy w planach "Advany":
http://allegro.pl/advan-felgi-15-039-039-4x114-3-japan-gunmetal-hyundai-i2530724113.html
Chyba że nie uda mi się ich sprzedać... To wtedy zostaną . -
Miałeś "przejść" na 14"...
-
Plany się zmieniają...
Zobaczymy jak będzie. -
Widzę, że nie chcesz poczuć pełnych możliwości tego autka...
-
Widzę, że nie
chcesz poczuć pełnych możliwości tego autka...Jak się chce poczuć pełne możliwości to najlepiej od razu wrzucić 13"
-
Jak się chce poczuć
pełne możliwości to najlepiej od razu wrzucić 13"Jak się chce poczuć pełne możliwości to najlepiej kupić 1.3
-
Jak się chce poczuć
pełne możliwości to najlepiej od razu wrzucić 13"Nie widzę różnicy między 13", a 14". Znaczy się przy hamowaniu jest znaczna...
-
Nie widzę różnicy
między 13", a 14". Znaczy się przy hamowaniu jest znaczna...E tam nie gadaj, ja widziałem różnice na 13" po przejściu z opony 155 na 185 więc różnica musi być, zwłaszcza przy mniejszej mocy
-
Ja czuję różnicę między zielonymi a srebrnymi 14 15 chińskiego advana może i lekkie, tylko czuję że bicia dostaną szybko.