[Moje auto] Suzuki Swift GLX 1.0 MK4 '98r
-
Lukoil ma swoje źródła.
Co do LPG
Byłem w Tarnowie przy Czakramie gaz po 2.10,
przy wlocie do wawy d str LU gaz jest po 2.05,
Jastków za LU 2.17
A co do LPG u ruskich to oni przywożąć tu paliwa płynne na handel tankują u nas LPG, bo ich gaz na stacjach przy granicy jest tragiczny od lat. -
obok domu mam za
5.35, złodzieje-bandyci-OrlenJuż Ci kiedyś mówiłem, że na tym Twoim Orlenie to drożyzna jest...
Radzę przejechać się w weekend na Puławską to tam znajdziesz tanią benę. -
Dzisiaj 120km za 22zł, lubię to . 9,5L x 2.30zł. Nie jeżdżąc jak emeryt warto dodać. Aż mnie korci jadąc w środę do Myślenic nie przekraczać na trasie 100kmh, ciekawe ile wtedy spali. Podsumowując, większość Motostat z podpisu to spieprzona regulacja, gdyby nie ona to byłaby 7 z przodu. Choć i tak było trochę taniej niż na benie.
-
Dziś tankowałem PB o LPG: PB-5,53, LPG-2,43. Na BiPi
Ja wczoraj na Auchan przy Górczewskiej po 5,17 zł/litr do pełna + do kanistra 12 litrów...
-
Ja wczoraj na
Auchan przy Górczewskiej po 5,17 zł/litr do pełna + do kanistra 12 litrów...czego to się nie robi dla 40 gr na litrze
-
czego to się nie
robi dla 40 gr na litrzeTylko ja i tak byłem w Warszawie, więc czemu miałem nie kupić.
-
Tylko ja i tak
byłem w Warszawie, więc czemu miałem nie kupić.przecież nic się nie stało, ale ten kanister zabrzmiał rodem z PRL-u
-
przecież nic się
nie stało, ale ten kanister zabrzmiał rodem z PRL-uJak ktoś ma zamiar też tam wpadać na tank to niech liczy się z kolejkami po sam szlaban, co przy tej ilości dystrybutorów to aż dziw, ale winą jest rozwiązanie, że dopóki dany klient nie zapłaci za tankowanie tak dystrybutor stoi zblokowany przez kasjerkę.
Wczoraj chciałem tam swifta zatankować to przed szlabanem ktoś stał nawet. -
Jak ktoś ma zamiar
też tam wpadać na tank to niech liczy się z kolejkami po sam szlaban, co przy tej
ilości dystrybutorów to aż dziw, ale winą jest rozwiązanie, że dopóki dany klient
nie zapłaci za tankowanie tak dystrybutor stoi zblokowany przez kasjerkę.
Wczoraj chciałem
tam swifta zatankować to przed szlabanem ktoś stał nawet.wczoraj z 5min stałem na modlińskiej, ale kolejka szybko leci
-
Efekty domowej walki z wgnieceniem tylnej klapy:
Tak już zostanie, są inne priorytety niż zostawianie blacharzowi 300zł na idealne ogarnięcie tego. I tak jest lepiej jak wcześniej. -
Dorwij kompletną czarną klapę i będzie mega
-
Kompletnie mi się nie widzi tylna klapa czarna, przecież to będzie wyglądać jak po dzwonie . Czarna maska prędzej.
-
Widzę, że Twój obecnie to prawie tak "czysty" jak mój...
-
Kompletnie mi się
nie widzi tylna klapa czarna, przecież to będzie wyglądać jak po dzwonie . Czarna
maska prędzej.Zrób se Virtual Tuning
-
Zrób se Virtual
Tuningczarny dach już masz u mnie
maske u Plastka : P -
A może kiedyś całościówkę by sobie na czarno strzelić? :>
-
Plastidipem
-
A może kiedyś
całościówkę by sobie na czarno strzelić? :niee troche lipa, bo blacha w środku byłaby innego koloru, lepiej zostać przy dwóch
-
Plastidipem
Za 2,5k mogę mieć całość normalnie, więc szkoda kasy i czasu na plastidipy.
niee troche lipa,
bo blacha w środku byłaby innego koloru, lepiej zostać przy dwóchNo to co. Z zewnątrz nie widać, po otwarciu i tak nie boli to jakoś specjalnie.
-
Czarnego 5D to jeszcze chyba nigdy nie widziałem - na ładnych czarnych alu i z lotką jak u Ciebie wyglądałby kozacko