[Moje auto] Suzuki Swift GLX 1.0 MK4 '98r
-
Pewnie marnym lakierem było malowane i dlatego wyblakło...tak mi się wydaje
-
Albo od słońca
Podejrzewam, że zderzaki były pod kolor oryginalnie. W końcu to GLX z niezłym wyposażeniem, więc czarne zderzaki nie bardzo tu pasują.
Odkręciłem grill, jutro się za niego biorę. Ciekawie wygląda bez niego, ale foty nie mam -
No od słońca
Ale reszta samochodu nie wyblakła tylko te zderzaki
Zresztą nie mam oryginalnego lakieru u siebie to nie będę się spierał -
No zderzaki wyblakły mocniej bo to w końcu plastik . Kiedyś ojciec w Primerze P10 w oryginalnym lakierze miał tak samo
-
moze spróbuj zrobić temu polerkę , może nabierze trochę intensywności
-
Przed:
Po:
I co myślicie? Trochę ślad po znaczku jeszcze w oczy się rzuca na tym zdjęciu. Jeszcze inna fota:
Robiona lustrzanką Desire Z -
Do auta wleciała instalacja LPG. Póki co spalanie 7l więc jest bardzo dobrze . Z awarii - urwała się półoś. Na szczęście nie jest trudnym wsadzenie jej spowrotem, ale i tak będzie do wymiany. Nowe zdjęcia:
-
Stanowczo musisz teraz odmalować zderzaki, bo nawet z daleka rzucają się w oczy wszędobylskie rysy i zdarcia lakieru...
-
Stanowczo musisz
teraz odmalować zderzaki, bo nawet z daleka rzucają się w oczy wszędobylskie rysy i
zdarcia lakieru...bardziej inny odcień lakieru ; (
-
Może kiedyś ogarnę, też mnie to boli. Na razie -1000zł z powodu LPG. Według kalkulatora zwróci się po trzech miesiącach
-
na gazie fajnie sie jezdzi bo prawie za darmo ale ja nie mogl bym wyobrazic sobie instalacji lpg w swoim
-
ale ja nie mogl bym wyobrazic sobie instalacji lpg w swoim
Nie tylko Ty...
-
Nie wiem skąd te uprzedzenia macie
-
Odkopiemy temat troszkę
Wczoraj stuknęło 5k mojego przebiegu autem i jestem zadowolony . Z rzeczy eksploatacyjnych zmieniony został przegub i w sumie to wszystko. W kwestii wizualnej - zostały założone białe kierunki. Podglądowa fota, auto brudne i komórka:
I jak? Kolejną rzeczą będzie prawdopodobnie zakup kieszeni z R19 choć pewności nie mam -
rzeczą będzie prawdopodobnie zakup kieszeni z R19 choć pewności nie mam
w HB 3d te kieszenie zajmują duża cześć drzwi jeżeli chodzi o długość to w 5d pewnie zajmą prawie całą długość drzwi więc się zastanów
-
w HB 3d te
kieszenie zajmują duża cześć drzwi jeżeli chodzi o długość to w 5d pewnie zajmą
prawie całą długość drzwi więc się zastanówAle w ogóle podejdą do 5D? Bo ja się zastanawiałem do sedana zakupić i teraz nie wiem czy podejdą
-
Kurde dobre pytanie . W sumie gość sprzedaje niedaleko mnie to zawsze mogę przed zakupem przymierzyć. Szkoda tylko że chce 50zł za sztukę. Z głośnikami wyszłaby droga zabawa... Wolałbym to chyba przeznaczyć na ciemne szybki
-
Kurde dobre pytanie
. W sumie gość sprzedaje niedaleko mnie to zawsze mogę przed zakupem przymierzyć.
Szkoda tylko że chce 50zł za sztukę. Z głośnikami wyszłaby droga zabawa... Wolałbym
to chyba przeznaczyć na ciemne szybkiWidocznie jakiś boom jest na te boczki, ludzie je widocznie montują do wszystkiego...
Na Allegro też jest ich jak na lekarstwo - 100 zł za komplet + wysyłka to trochę dla mnie za dużo
Niedaleko mnie jest szrot, ale jakoś nie mogę się zebrać i zapytać czy mają
-
Na razie olewam temat. Zamówiłem boczne kierunki Clear, bo pomarańcz nie bardzo do tych przednich pasuje. 50zł
-
100x bardziej podobał mi sie z pomarańczowymi kierunkami,
ja boczki z r19 dostałem za darmoszkę