[Moje auto] Suzuki Swift GLX 1.0 MK4 '98r
-
Wiara w ludzi
powoduje iż nie jestem w stanie uwierzyć, że kolega rav z tym chromem na poważnie
wyskoczył (polerkę bym jeszcze zrozumiał ale chrom )Niektóre rzeczy żeby zrozumieć to trzeba pomyśleć.
-
Ech, sprężyny będą zamontowane dopiero po świętach. Trudno, wytrzymam
-
Ech, sprężyny będą
zamontowane dopiero po świętach. Trudno, wytrzymamKurcze Ty to masz problemy...
-
Nigdzie nie napisałem że to problem, po prostu chciałem się z Wami podzielić tą informacją
-
Chodziło mi o to, że wzdychasz, że dopiero po świętach będzie gleba.
-
Chodziło mi o to,
że wzdychasz, że dopiero po świętach będzie gleba.Akurat po świętach ma się śnieg roztopić
-
UUUU nie kusćie go gwinta w sadzę i będzie pozamiatane
-
UUUU nie kusćie go
gwinta w sadzę i będzie pozamiataneMasz te sprężyny jeszcze, co je miał Krzemol brać?
-
O kurde, zapomnialem ze likaon tez mial sprezyny na sprzedaz
-
O kurde,
zapomnialem ze likaon tez mial sprezyny na sprzedazI o połowę taniej
-
220 a 380 to nie połowa, no i co nówki to nówki
-
220 a 380 to nie
połowa, no i co nówki to nówkiByły opinie, że ten sprzedawca z Allegro (dars-tuning) oferuje podróbki, więc się nie ciesz
Napiszę do Likaona, może zejdzie z tych 220 pln
-
Były opinie, że ten
sprzedawca z Allegro (dars-tuning) oferuje podróbki, więc się nie cieszKilka osób ze zlosnikia od niego już brało, a i tak sprężyny za tą kasę to będzie jedno i to samo.
-
Kilka osób ze
zlosnikia od niego już brało, a i tak sprężyny za tą kasę to będzie jedno i to samo.Najważniejsze, że auto idzie w dół
-
Były opinie, że ten
sprzedawca z Allegro (dars-tuning) oferuje podróbki, więc się nie ciesz
Napiszę do Likaona,
może zejdzie z tych 220 plnKupiłem od niego kilka sprężyn, najczęściej w bdb dobrej cenie, na wszystkie daje 2 lata gwarancji i z żadnymi nie miałem problemów. Więc czy to podróbki czy nie to warto brać za śmieszną kasę. Dodam że od kilku miesięcy ubijam springi od focusa kombi w mojej vitarce, żaden focus tyle nie jeździł i nie będzie jeździł po dziurach, a sprężyna żyje i ma się dobrze.
-
Wybaczcie, ale jamexów nie sprzedaję, zimowy setup jeździ na nich i raczej do ori sprężyn nie wrócę.
-
Więc nie mam czego załować
Sprężyny już na biurku. Ostry zółty -
Więc nie mam czego
załować
Sprężyny już na
biurku. Ostry zółtyCzekamy na foty zamontowanego zestawu
-
Pierwsza fota wiosenna...
Nie wszystkim jest dane wjechać, dobrze że chociaż za bramę się udało. Jeszcze na seryjnych sprężynach. -
Czekam aż Swift pójdzie w dół
Na starych sprężynach już nawet nie waż się wstawiać zdjęć