[Moje auto] Suzuki Swift GLX 1.0 MK4 '98r
-
więcej warte niż
swift i chyba nie ma 15" min. 17" ...Po grubych przeróbkach to i ze 20" wejdzie do Swifta...
-
a takie ladne felgi
za 400zl mogles miec ; <
Nie podobały mi się.no dobra, tylko
maska i zderzaki xDNie zgodze się - tylko zderzaki które wyblakły. Na masce oryginalny lakier, sprawdzone zresztą miernikiem.
-
Po grubych
przeróbkach to i ze 20" wejdzie do Swifta...lubisz dyliżanse ?
-
lubisz dyliżanse ?
No ba!
-
No i po przeglądzie. Do zrobienia jedno światło stopu, podświetlenie tablicy (o tym wiedziałem ale o stopie nie :F) i trochę wydech pierdzi podobno, nie powiedziałbym nawet. Ale podbite, a do jutra robi się rozrząd
Przy okazji - w piątek stanąłem obok jakiegoś GTI. Fota pamiątkowa
-
http://allegro.pl/felgi-borbet-4x114-3-opony-toyo-195-45-15-okazja-i2807980305.html
Co sądzicie panowie? Kasę mam, prawdopodobnie jutro jadę obejrzeć. Jak dla mnie wszystko jest na tak. Wzór niezły, kolor czarny więc koszt malowania odpada, dwie opony ok...
Kilka dni temu pękło 10 tysięcy zrobione samochodem. Na razie jestem jak najbardziej zadowolony. -
szału nie robia ale jak za taka cena to najbardziej ok
-
Do czerwonego Swifta pasowałyby idealnie
-
Wzór kwestia gustu, wyważarka prawdę powie
Nie drogie i dobrze pasujące do suzuki, pierścionki centrujące tylko ogarnąć i ogień
-
Wzór kwestia gustu,
wyważarka prawdę powieWyważę pewnie przed założeniem jak zawsze. Raczej nie są na tyle krzywe aby nie dały się wyprostować. Za tę cenę nie będę aż tak wybrzydzał
Wzór może jajec nie urywa, ale wydają mi się dobrym kompromisem. Przezimują, a na wiosnę -40mm, ogarnięcie klapy, malowanie zderzaków i może ciemne szybki. Zacznie to auto w miarę wyglądać. -
Właściwie za te 320 dostajesz tylko pomalowane felgi z troszkę porytym rantem
dwie opony do wymiany, dwie po 3,5 to też niedużo... -
Te 3,5mm z sezon, dwa myślę dadzą radę. A dłużej tego auta niż dwa lata trzymał nie będę raczej.
-
Nie bez powodu są w kategorii "Felgi" a nie "Felgi z oponami"
Jeśli z takiego założenia wychodzisz jak piszesz to...rób jak chcesz -
W sumie 3,5mm szału też nie robi, do znaczników jest blisko widząc po zdjęciu. Chyba jednak zakupiłbym cztery opony.
-
Może chcesz Toyo Proxes T1R ode mnie?
Bieżnika ponad 7mm -
Na razie mam tylko na felgi i klocki, do wiosny sporo czasu. Ale dzięki za propozycję
-
Jakby co to prywatne wiadomości potrafisz tworzyć
-
Teraz doczytałem że Twoje to 195/50. Odpada, preferuję 195/45 lub nawet 40
-
Buciki zakupione
Idealne nie są, trochę ranty zjechane, gdzieniegdzie lakier lekko schodzi. Ale uważam że za te 300zł dobry zakup biorąc pod uwagę, że dwie opony na jeden sezon się nadają (choć i tak kupię cztery nowe). -
Tu miałeś fajne felgi... Titan
Nówki w takiej cenie to naprawdę nieźle. Są wytrzymałe.
Ale już "po ptokach"