Re: Suzuki swift Gti Za[BIP]
-
No ciekawy filmik, morda uchachana w czarnym GTi i wszystko jasne że dobra zabawa była
A co do rost stajla, to ja się nie znam i się nie wypowiem, znaczy znam się ale na naturalnym podwozio-momocowanio-wahaczowym -
taK no skrzynia
to akurat chyba najdluzsza , ale jak bede silnik wkladac do cabrio i jak koszta
pozwola to odezwe sie do ciebiesłabo ... ET 18,22 to ja miałem w 1.3 8V 5D, który jest cięższy ... a tu jest silnik GTi i 3D ... padaka straszna
-
Przecież napisał że musiał hamować przed metą
-
Przecież napisał że
musiał hamować przed metąto trzeba było kupić spadochron i katapultę ;P
-
padake to mze jest ale wizualnie silnik chodzi bez zarzutu tylko rolka na alternatorze lub pompa wody buczy
-
gti juz nie piszczy plastek mial racje wina alternatora obudowa byla peknieta w pol
-
zdrowa seria robi ~16sek a da się zejść poniżej
-
bylo by spokojnie zobacz koncowa predkosc 107km/h o nawet potwierdza ze hamowalem na drugim wydruku koncowa mialem 80 czy 90
-
Dieselka to sie lyka na sniadanie
-
Dieselka to sie
lyka na sniadanie
Audi przegrało, bo miał szyberdach otwarty
-
Dieselka to sie
lyka na sniadanietia, przyjedzie Ci takie zrobione na ~170KM/400Nm małym nakładem pracy i finansowym to zrobisz tylko takie oczy
-
panie ale to juz inna kategoria to samo moge powiedziec, ze on ma turbine a ja nie gdybym wsadzil trubo burbo to by tylko spalinke wachal
-
panie ale to juz
inna kategoria to samo moge powiedziec, ze on ma turbine a ja nie gdybym
wsadzil trubo burbo to by tylko spalinke wachalsam przecież pisałeś, że dieselka łyka się na śniadanie więc wiesz ...
-
hellsinowi chodzi o to "gdybym" bo jednak turbo w Swifcie to przynajmniej 8 koła trzeba liczyć, niestety ale w dizelku łatwiej(taniej) ta moc wykrzesać.
-
Dieselka faktycznie się łyka na śniadanie gorzej z turbo dieselkiem
-
pochwalę się że wczoraj została objechana zdrowa alfa 156 2.4 JTD , lewy pas do 200km\h na LPG , potem 215km\h na benie i pomachaliśmy im przy wyprzedzaniu
Efekty uboczne sa takie że wycieraczki podnoszą mi się w pion i maska zachowuje się tak jakbyśmy mieli odlecieć No i wszystkie opony z indeksem prędkości do 180km\h
-
a wszystko oczywiście na niemieckiej autobahnie... :-P
-
I na odcinku bez ograniczenia...
Ja w litrówce mam opony z indeksem prędkości do 210kmh -
hellsinowi chodzi o
to "gdybym" bo jednak turbo w Swifcie to przynajmniej 8 koła trzeba liczyć,
niestety ale w dizelku łatwiej(taniej) ta moc wykrzesać.dokładnie
Dieselka faktycznie
się łyka na śniadanie gorzej z turbo dieselkiem -