Re: Suzuki swift Gti Za[BIP]
-
No to powiększa się ilość użytkowników którym połamały się klamki. A co niektórzy uwierzyć nie mogą, że to prawda...
Nie wierzę
Znaczy nie wiem do czego musi dojść, zeby się złamały...
W tamtym roku niejednokrotnie było poniżej -20 stopni, w tym roku też trochę mrozów i nieraz miałem pokrywę lodową, a klamki całe -
Może węgierskie były z kiepskiego towaru, bo moje z 1994 robią robotę, a nieraz drzwi przymarzają
-
-
wymienilem sprzeglo, jest gittes teraz tylko musze jakos olej wlac , przez ta glowna dziure nie da rady wiec moze sie uda przez czujnik
-
-
sprzeglo mialo jakies uniwersalne otwory gdzie sie przykrecalo ten docisk pewnie pare aut ma wielkosc tarczy 190mm
-
skrzynia zalana nowym olejem i objechane bmw 1.8 is
-
To BMW ma większą moc i moment obrotowy, ale dłużej do setki
Poza tym może mu się nie chciało -
Nawet jeśli by się chciało, to by nie dał rady
-
odkopane cos z wstawiania progow
-
zdjecie nowej maskotki i żółtych postojówek
-
No pięknie, pięknie ale zapraszam uzupełnić profil
-
zdjecie nowej
maskotki i żółtych postojówek
kupiłeś auto od brata boxxinga?
-
to jest moj kumpel pomaga mi czesto za co bardzo mu dziekuje poprosilem zeby wrzucil zdjecie na imageshacka a znalazlo sie na forum hehe
-
czarnuch czeka na nowy lewy wahacz oraz tylnie amortyzatory, odbil sie od kraweznika wiec dupa
-
czarnuch czeka na
nowy lewy wahacz oraz tylnie amortyzatory, odbil sie od kraweznika wiec dupa
https://www.youtube.com/watch?v=JzqxOMyW6jkCo mu się stało, że na wolnych obrotach brzmi jak szlifierka?
-
w sumie to nie wiem ale to moze pompa wody tak chodzi ale wszystko bangla i sie nie dzieje wiec jest okey
-
Chyba nie jest ok, chodzi niepospolicie
-
albo rozgrzany do konca nie byl ale rozgrzalem go bo wlaczyl sie wiatraczek
-
Chyba nie jest ok,
chodzi niepospolicieNo dźwięk jest masakryczny...