Re: Suzuki swift Gti Za[BIP]
-
nieee na publicznych nie wariuje tym bardziej w zime tym bardziej, ze auto brata ale juz niedlugo
-
GTi jest jednak
dosyć wymagające, jeśli chodzi o opony na zimęNawet 1.3 8V musi mieć dobre zimówki - na letnich w zimę praktycznie się nie ruszy
-
nieee na
publicznych nie wariuje tym bardziej w zime tym bardziej, ze auto brata ale juz
niedlugoNiedługo będzie Twój? Tylko na swapa silnika do cabrio, czy będziesz go trzymał?
-
Myślalem nad swapem, ale plany caly czas sie zmieniaja jak bedzie kasa na 2 silnik to z tego chetnie bym zrobil rajdoweczke
-
Wiec tak u brata pare newsow na dniach zrobie foto
- wsadzony seryjny tlumik i wspawany srodkowy
-brat oddal auto do mechanika zeby zrobil podswietlenie tablic, poniewaz ja nie mialem czasu okazalo sie ze nie mieli takiej wiazki i weekend ogarnalem wszystko, popie ** mechanicy poszczepiali wszystko na tasme izolacyjna i tak po** kable ze przez 10 minut nie wiedzialem co do czego idzie, juz nigdy nie oddam starszego auto do mechanika bzdura!
-kupione nowe klamki stare sie polamaly przy tym mrozach gdy chcialem otworzyc drzwi
-kierunki obok swiatel mijania pomalowane na zolto efekt calkiem okey
-kupione nowe sprzeglo valaeo, wiem ze gowno przynajmiej ja tak uwazam ale na exedy bylo szkoda mi wydac wiecej ta stowke
-szworzen wahacza czeka na montaz
wczesniej zabrali mi dowod za brak naklejki na szybie a auto nie bylo przerejestrowane i musialem jechac do kolobrzegu... do tego jak policja zlapala to klamka byla rozwalone i poszedl wkret ze mi drzwi zamarzly
do zrobienia tylnie prawe mocowanie wahacza poniewaz cos juz sie tam dzieje na wiosne ogarne chce sie wreszcie za swojego zabrac
- wsadzony seryjny tlumik i wspawany srodkowy
-
Zmień te bluzgi na cenzure bo cały czas Ci się na bana zbiera
-
edit
-
-kupione nowe
klamki stare sie polamaly przy tym mrozach gdy chcialem otworzyc drzwiNo to powiększa się ilość użytkowników którym połamały się klamki. A co niektórzy uwierzyć nie mogą, że to prawda...
-
No to powiększa się ilość użytkowników którym połamały się klamki. A co niektórzy uwierzyć nie mogą, że to prawda...
Nie wierzę
Znaczy nie wiem do czego musi dojść, zeby się złamały...
W tamtym roku niejednokrotnie było poniżej -20 stopni, w tym roku też trochę mrozów i nieraz miałem pokrywę lodową, a klamki całe -
Może węgierskie były z kiepskiego towaru, bo moje z 1994 robią robotę, a nieraz drzwi przymarzają
-
-
wymienilem sprzeglo, jest gittes teraz tylko musze jakos olej wlac , przez ta glowna dziure nie da rady wiec moze sie uda przez czujnik
-
-
sprzeglo mialo jakies uniwersalne otwory gdzie sie przykrecalo ten docisk pewnie pare aut ma wielkosc tarczy 190mm
-
skrzynia zalana nowym olejem i objechane bmw 1.8 is
-
To BMW ma większą moc i moment obrotowy, ale dłużej do setki
Poza tym może mu się nie chciało -
Nawet jeśli by się chciało, to by nie dał rady
-
odkopane cos z wstawiania progow
-
zdjecie nowej maskotki i żółtych postojówek
-
No pięknie, pięknie ale zapraszam uzupełnić profil