[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
Masę sobie wymienię na dniach, tylko kabelek zdobędę.
Dzisiaj sobie zabudowałem woltomierz w licznik
-
wow fajny bajer możesz szybkiego manuala zarobić do tego ?
dużo zabawy jest z tym? -
Woltomierz kupiłem u tego sprzedawcy.
Delikatnie przyciąłem jego mocowanie, w liczniku w miejscu gdzie niby jest kontrolka rezerwy to pozbyłem się jednego plastiku odgradzającego te ścianki od siebie, włożyłem na wcisk woltomierz, skróciłem ten czarny pasek i podłączyłem się pod zapalniczkę, żeby mieć odczyt po przekręceniu kluczyka
-
Naprawdę niezła rzecz
-
thx za info bo już dawno chciałem zrobić sb woltomierz a na zegarach super opcja
zmałpuje pomysła -
thx za info bo już
dawno chciałem zrobić sb woltomierz a na zegarach super opcja
zmałpuje pomysłaja chyba też, ale jeszcze nie wiem po co mi to : P
10 za pomysł i 9.5 za wykonanie, bo ja dałbym gdzieś w plastik konsoli środkowej, bo w nocy pewnie razi : D -
jak sie bawisz w car audio to jest to super sprawa bo ja mam kondensator z woltomierzem ale w bagażniku to nie mam wglądu podczas jazdy np
-
jak sie bawisz w
car audio to jest to super sprawa bo ja mam kondensator z woltomierzem ale w
bagażniku to nie mam wglądu podczas jazdy npa to po radiu widać, jak mruga : D
-
ja chyba też, ale
jeszcze nie wiem po co mi to : P
10 za pomysł i 9.5
za wykonanie, bo ja dałbym gdzieś w plastik konsoli środkowej, bo w nocy pewnie razi
: DW nocy to jeszcze nie wiem, ale w konsoli nie miałem gdzie, bo mam radio, a pod radiem cb.
Od razu widziałem ten wyświetlacz w zegarach -
W nocy to jeszcze
nie wiem, ale w konsoli nie miałem gdzie, bo mam radio, a pod radiem cb.
Od razu widziałem
ten wyświetlacz w zegarachgdzieś w nawiew, obok popielniczki albo pod zegarami, za kierownicą tam gdzie wycieraczki itp, ale i tak jest bardzo ładnie, no i w zegarach wiadomo - najtrudniej
Daj znać jak w nocy ten wyświetlacz się sprawuje i zamawiamy ;p -
Wczoraj jak wracałem wieczorem, to bardzo nie raził ten wyświetlacz, wiadomo, że widać coś czerwonego, nagram wieczorem filmik, to sami zobaczycie
Wymieniłem dzisiaj główną masę od aku do silnika na przewód 25mm2, wydaje mi się, że jest coś lepiej, przy włączonym radiu i światłach 13,9 dochodzące do 14. Chociaż i tak większym obciążeniem jest dmuchawa niż żarówki jakieś masy mogę wymieniać jeszcze?
-
A jak podłączyłeś ten woltomierz?
Jestem zainteresowany, już nawet wiem gdzie go zamontuję
-
Jestem
zainteresowany, już nawet wiem gdzie go zamontujępochwal się
A jak podłączyłeś
ten woltomierz?Cytat:
i podłączyłem się pod zapalniczkę, żeby mieć odczyt po przekręceniu kluczyka
i na aukcji masz wyjaśnione, są 3 kabelki: masa, napięcie i napięcie mierzone
-
pochwal się
Cytat:
i
podłączyłem się pod zapalniczkę, żeby mieć odczyt po przekręceniu kluczyka
i na aukcji masz
wyjaśnione, są 3 kabelki: masa, napięcie i napięcie mierzoneMasa to proste, napięcie czyli plus do jakiegoś bezpiecznika, a napięcie mierzone? Do zapalniczki?
Chcę go zamontować na dole deski od strony drzwi kierowcy - tam gdzie lepsze wersje mają regulację elektrycznych lusterek
-
Masa to proste,
napięcie czyli plus do jakiegoś bezpiecznika, a napięcie mierzone? Do zapalniczki?Dokładnie
Chcę go zamontować
na dole deski od strony drzwi kierowcy - tam gdzie lepsze wersje mają regulację
elektrycznych lusterekMniej rozkręcania : D Jest jeszcze opcja w miejsce, gdzie lepsze wersje mają włącznik klimy
-
Dokładnie
Mniej rozkręcania :
D Jest jeszcze opcja w miejsce, gdzie lepsze wersje mają włącznik klimyNo nie wiem, czy tam wlezie, ale pomysł dobry
No i będzie wyglądało, jakby klima dmuchała ok. 13-14 stopni
Tylko chyba ja wezmę zielony klik
-
A jak podłączyłeś
ten woltomierz?Jeśli będziesz brał u tego samego sprzedawcy co i ja, to zwierasz biały kabelek z czerwonym.
Do zapalniczki idzie Ci + i - więc do tych kabelków podłączasz woltomierz. -
Obiecałem filmik:
-
Jeśli będziesz brał
u tego samego sprzedawcy co i ja, to zwierasz biały kabelek z czerwonym.
Do zapalniczki
idzie Ci + i - więc do tych kabelków podłączasz woltomierz.Podziękował, o to mi chodziło
Od tego samego będę brał, tylko zielony
-
Tablica bajo