[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
Pierdzenie jest spoko Na prawdę malutki jest, bo na tamtym zdjęciu wyglądał jak wiadro.
-
Ogólnie najbardziej lubię takie niby strzały, które najczęściej się pojawiają przy schodzeniu z obrotów
U siebie na prawie-serii też coś podobnego się pojawia -
Eeee fajnie wyszło, myślałem, że będzie brzydka rura krzywo wycieta i pordzewiała a dźwięk bardziej irytujący, a tu jest nawet ciekawie, chociaż ciekawy jestem jaki byłby dźwięk z tą rynną przy silniku gti
-
Załóz sobie silnik z GTi a potem taki tłumik to się przekonasz
-
Teraz to
obowiązkowo musisz zanabyć naklejkę WRC taką jaką ma BPXSpoko da się załatwić.
Już wszyscy z wczorajszego spotu powinni takowe mieć wczoraj lub w niedługiej przyszłości... -
wrum wrum
niezła pierdziawka
-
Dzisiaj wymieniłem opony na nowe używki Dayton z zapasem 5,5mm od Elpisa, także sezon spokojnie oblatam.
Moje poprzednie Fuldy już zmęczone są konkretnie, zwłaszcza przez przestawioną zbieżność, która dzisiaj też mi ustawili -
Dzisiaj wymieniłem
opony na nowe używki Dayton z zapasem 5,5mm od Elpisa, także sezon spokojnie
oblatam.
Moje poprzednie
Fuldy już zmęczone są konkretnie, zwłaszcza przez przestawioną zbieżność, która
dzisiaj też mi ustawiliNowe używki
-
Nowe używki
Nowe w sensie dla mnie nowe
ale używki o bieżniku 5,5mm -
Nowe w sensie dla
mnie nowe
ale używki o
bieżniku 5,5mmKumpel z pracy odkąd kupił swojego Golfa nie wymieniał w nim opon. Bieżnik całkiem całkiem tylko zaczęły mu powoli pękać z boku... Pojechał do wulkanizacji zapytać się co to w ogóle za opony i czy da się coś z tym zrobić, odpowiedzieli mu że są to fabryczne na jakich wyjechał z fabryki... 13LAT! samochód na nich jeździ
-
Kumpel z pracy
odkąd kupił swojego Golfa nie wymieniał w nim opon. Bieżnik całkiem całkiem tylko
zaczęły mu powoli pękać z boku... Pojechał do wulkanizacji zapytać się co to w ogóle
za opony i czy da się coś z tym zrobić, odpowiedzieli mu że są to fabryczne na
jakich wyjechał z fabryki... 13LAT! samochód na nich jeździPewnie Michelin - one są nie do zajeżdżenia - prędzej popękają niż się zetrą
Niech kolega z Golfa daje dętki pod te opony i jeszcze pojeździ
-
Pewnie Michelin -
one są nie do zajeżdżenia - prędzej popękają niż się zetrą100% prawda. Sam 2 lata temu sprzedałem zimówki Michelin (13-letnie), które miały chyba z 6 mm bieżnika jeszcze i tylko leciutkie spękania na bokach.
A moja zapasówka wygląda jak nowa, a ma 15 lat! -
Okleiłem sobie dzisiaj słupki drzwi i na klapie, bo porysowane uszczelki z drzwi też, jutro wezme się za te przy szybach bocznyh. No i jeszcze na wlew paliwa wrzuciłem
Centralny zamek na dniach od Plastka dostanę, więc też wpadnie
Dodatkowo pragnę wspomnieć, że planuje zakup migomatu, zatem Suz będzie ratowany na bieżąco -
Umyj nawoskuj i wtedy wstaw kolejne fotki
Poza tym Twojemu Swiftowi coraz bliżej do czarnego a coraz dalej od zielonego -
Wiem, muszę go ładnie umyć i nawoskować, bo taki brzydok
tylko na parkingu w miejscu gdzie pracuje wystarczy jeden dzień, żeby był taki zakurzony -
Okleiłem sobie
dzisiaj słupki drzwi i na klapie, bo porysowane uszczelki z drzwi też, jutro
wezme się za te przy szybach bocznyh. No i jeszcze na wlew paliwa wrzuciłem
Centralny zamek na
dniach od Plastka dostanę, więc też wpadnie
Dodatkowo pragnę
wspomnieć, że planuje zakup migomatu, zatem Suz będzie ratowany na bieżącoJeżeli tak będziesz spawać to auto jak zamontowałeś dokładki progowe to powodzenia, ale wydaje mi się że bardziej odpowiednie będzie zakup nitownicy, wiadra nitów, silikonu i oczywiście wielkiego wiadra szpachli.
-
Jeżeli tak będziesz
spawać to auto jak zamontowałeś dokładki progowe to powodzenia, ale wydaje mi się że
bardziej odpowiednie będzie zakup nitownicy, wiadra nitów, silikonu i oczywiście
wielkiego wiadra szpachli.Nitownice mam, nity mam, silikon też mam, szpachla napewno się znajdzie
więc nadszedł czas na migomat.Od razu będę robił wszystko idealnie, kolego perfekcyjny
-
Te dokładki progów są przymocowane na jakieś wkręty czy mi się wydaje?
-
No tak, bo były w nich otworki więc tak zostało
-
No tak, bo były w nich otworki więc tak zostało
Mogłeś je zaszpachlować i nie korzystać z nich tylko zamontować po Bożemu, a nie po druciarsku troszkę