[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
nie mogles tych nakladek normalnie przyczepic ?:P
-
nie mogles tych
nakladek normalnie przyczepic ?:PByły juz otwory, dziury i tak musiałbym wiercić, więc zrobiłem tak jak jest.
-
Były juz otwory,
dziury i tak musiałbym wiercić, więc zrobiłem tak jak jest.I co dzwonił ktoś
-
I co dzwonił ktoś
No właśnie jeszcze nie
-
No właśnie jeszcze
nieMyślę, ze go nie sprzedasz, bo za dużo już naszponcone - trzeba go zajeździć do końca
-
Myślę, ze go nie
sprzedasz, bo za dużo już naszponcone - trzeba go zajeździć do końcaTeż tak myślę właśnie dokończę jego żywota najwyżej
-
Póki co, nikt o Suza nie dzwonił, a też mi się nie pali raczej ze sprzedażą, dlatego doszedłem do wniosku, że skończy u mnie żywot, ewentualnie jeśli nadarzy się kiedyś kupiec, no to się zobaczy
Dzisiaj byłem na szrocie po klamkę pasażera, niestety nie znalazłem, ale za to znalazłem sobie pierdziawkę wydech za 30 zł
byłem u 3 tłumikarzy, ale nie mieli czasu, jutro mam podjechać na montaż
-
Konkretna rynna, mam takie 2 ale trzymam głęboko schowane żeby nikt nie widział
-
Właśnie na zdjęciu duża, tak jest nawet mała
-
Panie tożto wiadro dzieci będą się bać że je wciągniesz
-
Panie tożto wiadro
dzieci będą się bać że je wciągniesznalepke się walnie
Aż pomierzyłem i na długość ma 15cm, a średnica wylotu 85mm
-
Panie tożto wiadro
dzieci będą się bać że je wciągnieszNie no właśnie zdjęcie jest moim zdaniem zrobione pod takim kątem, że wydaje się 3x większa niż w rzeczywistości...
-
Nie no właśnie
zdjęcie jest moim zdaniem zrobione pod takim kątem, że wydaje się 3x większa niż w
rzeczywistości...dokładnie porównajcie mocowanie do reszty
będzie na aucie to focie wrzucę ;d
-
Wejdzie Ci to pod zderzak w ogóle?
-
No pewnie nie wejdzie, bo wszyscy widzicie, że to baardzo duży tłumik
-
No pewnie nie
wejdzie, bo wszyscy widzicie, że to baardzo duży tłumikJa nie.
-
Będzie lans jak iskry będą się sypać od ciągnięcia go po ziemi ciekawe czy wieszak wytrzyma długo
Ale ciii bo sam pewnie będę musiał taki założyć zanim czegoś konkretnego nie zrobię za parę stówek
-
mi to się nie podobają takie gruby rury z tyłu, ale ciekawi mnie cena, którą będziesz musiał zapłacić mechaniorowi, pochwal się
P.S Nie zakladaj ogłoszenia na allegro, bo na otomoto wychodzi taniej
Ja przed zimą wystawiłem swojego za 4900 zdaje sie i przez 7 dni mialem ponad 10 telefonów, może kwestia zdjęć... -
Wstawiając ogłoszenie na otomoto pojawia się również na allegro i tablica.pl
-
mi to się nie
podobają takie gruby rury z tyłu, ale ciekawi mnie cena, którą będziesz musiał
zapłacić mechaniorowi, pochwal sięPan Mieciu wziął 50zł, niedużo w sumie, bo roboty miał ponad godzinę, ale zrobił to naprawdę dobrze, bo cały czas przy tym byłem, trzy mocowania są zrobione, a wygląda tak:
dzisiaj go wypolerowałem i ukazał się znaczek wm sport ;p
jest delikatnie za głośny, zwłaszcza przy mocniejszym depnięciu, mam nadzieje, że wkładka wyciszająca załatwi sprawę