[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
spalanie na trasie
6,1No to żeś sobie nie żałował...
-
No sam nie jechałem, tył jeszcze się potem dociążył ale but był na a4
-
No to żeś sobie nie
żałował...Nie no bez przesady średnie spalanie 6,1 na trasie litrówką to niezły wynik. Wiadomo można zejść niżej ale to się wiąże z wolniejszą jazdą.
-
Nie no bez przesady
średnie spalanie 6,1 na trasie litrówką to niezły wynik. Wiadomo można zejść niżej
ale to się wiąże z wolniejszą jazdą.Dokładnie, a czasem aż głupio jak busy wyprzedzają
-
A ile Ci po mieście wychodzi?
U mnie 9,47L LPG dzisiaj 100% miasto... Kurde na trasie jest już ładnie, a po mieście nadal chleje mimo wszystko. Choć po mieście koszt 100km to ~22,50zł to chciałbym mieć tą 8 z przodu. Podejrzewam za bogatą mieszankę na niższych obrotach. -
Wiadomo można zejść niżej
ale to się wiąże z wolniejszą jazdą.Bzdura panie, bzdura.
Oczywiście jeśli 6,1 było wynikiem z autostrady to dobry wynik. -
A ile Ci po mieście
wychodzi?
U mnie 9,47L LPG
dzisiaj 100% miasto... Kurde na trasie jest już ładnie, a po mieście nadal chleje
mimo wszystko. Choć po mieście koszt 100km to ~22,50zł to chciałbym mieć tą 8 z
przodu. Podejrzewam za bogatą mieszankę na niższych obrotach.Mi ostatnio w trasie 1.3 silniczek wziął 6.8litra (LPG). Niby spoko teraz patrze po mieście... ostatnio miałem 8,9l full miasto, Katowice, do i z roboty pełno świateł i stania.
-
Dokładnie, a czasem
aż głupio jak busy wyprzedzająDało się wytrzymać z tłumikiem?
Wkładka też była na szrocie, czy będziesz zamawiał w WM?
-
A ile Ci po mieście
wychodzi?Coś ponad 7 raczej, także też jestem zadowolony
Dało się wytrzymać
z tłumikiem?
Wkładka też była na
szrocie, czy będziesz zamawiał w WM?Wkładke mam narazie hand made, na szrocie nie było, obdzwoniłem hurtownie z tłumikami tutaj na miejscu, niestety nie mieli, więc zostanie mi allegro po niedzieli
-
A ile Ci po mieście
wychodzi?
U mnie 9,47L LPG
dzisiaj 100% miasto... Kurde na trasie jest już ładnie, a po mieście nadal chleje
mimo wszystko. Choć po mieście koszt 100km to ~22,50zł to chciałbym mieć tą 8 z
przodu. Podejrzewam za bogatą mieszankę na niższych obrotach.To ja mam w Volvo V40 1.8 115km spalanie 10.5L LPG i to na włączonej klimie
-
Bzdura panie,
bzdura.
Oczywiście jeśli
6,1 było wynikiem z autostrady to dobry wynik.200km autostradą ze średnią prędkościa 100~110km/h
później przez miasta i wsie, no to maks 60~80km/h.Także wydaje mi się bardzo przyzwoicie
-
wrum wrum
-
mała kosiareczka
-
Teraz to obowiązkowo musisz zanabyć naklejkę WRC taką jaką ma BPX żartuje oczywiście
-
mała kosiareczka
Trochę obniżyć, nóż do podłogi zamontować i kosiarka jak znalazł
-
wg mnie ani nie za głośno, ani żadna wiocha... w litrówkach wg mnie silnik jest głośniejszy od wydechu ale to moje zdanie hehe
-
wg mnie ani nie za
głośno, ani żadna wiocha... w litrówkach wg mnie silnik jest głośniejszy od wydechu
ale to moje zdanie heheNo wkładka pomogła, wcześniej ciężko było w środku
a tak jest przyjemnie, pomruk basowy bardzo fajny -
Ogólnie całkiem ładny dźwięk aczkolwiek mógłby troszkę mniej pierdzieć
-
Samo nagranie dużo przekłamuje, bo nie jest aż tak pierdząco
-
Pierdzenie jest spoko Na prawdę malutki jest, bo na tamtym zdjęciu wyglądał jak wiadro.