[moje auto] Suzuki Swift GS '95 by xq92x
-
Bleh, jak lubię śnieg to już nim rzygam... Nie wiem czy wracać do zimówek czy już przeczekać. Dzisiaj na parkingu się zakopałem
Audio widzę niezłe budujesz, też bym musiał coś zmienić bo bieda -
Bleh, jak lubię śnieg to już nim rzygam... Nie wiem czy wracać do zimówek czy już przeczekać.
Jak niedużo jeździsz to bym już przeczekał
Ja mam już dawno dość, a najgorsze jest to, że ten śnieg się nawet nie utrzyma, bo jest "na plusie" i jak tylko trochę obeschnie to dowali śniegu i błoto znowu - MASAKRA
Co do audio to się staram coś ładnego skompletować
Na razie mam etap "mocy przybywaj"...W planach jest dokupienie wzmacniacza do lepszego zasilenia subwoofera (ponad 300W RMS)
Być może na przód wpadnie też mocniejsze zasilanie, ale tu już bez pośpiechu, bo Soundstream daję radę sobie ze wszystkim radę dużo lepiej niż się spodziewałemPotem wymiana radyjka na jakiś zacny model Alpine (lub Pioneer).
Ale najpierw wymiana prawego drążka kierowniczego i lewej klamki wewnętrznej
-
Bleh, jak lubię
śnieg to już nim rzygam... Nie wiem czy wracać do zimówek czy już przeczekać.
Dzisiaj na parkingu się zakopałem
Audio widzę niezłe
budujesz, też bym musiał coś zmienić bo biedaJak cały (prawie) sezon miałem zimówki, tak nigdy nie było takiego śniegu jak w niedziele, kiedy już miałem letnie, pomijając, że zakopałem się w ciągu jednej nocy 5 razy, przy dw. centralnym bokiem przeleciałem ponad 50metrów (nie z własnej chęci), to i tak najgorszy nie był śnieg, tylko woda, dzięki której miałem dwie 20minutowe wymuszone przerwy, ale dobrze, przynajmniej odkryłem co mi moknie i to wcale nie świece...
Skoro przejeździłem taki śnieg na letnich, to spokojnie mógłbym na nich latać całą zimę, także Tobie też nie radze zmieniać
-
Efekt pracy ujrzał światło dzienne
-
skąąąd masz taką fajną kieszonkę : D
-
skąąąd masz taką
fajną kieszonkę : DJa tyż takie mam...
-
PB z promocyji z ESSY zapewne
-
PB z promocyji z ESSY zapewne
Ciiiiicho
Ale w sumie nie ma co ukrywać - kiedyś spoglądałem, ale wydawały mi się za drogie - po obniżce w sam raz -
Ciiiiicho
Ale w sumie nie ma
co ukrywać - kiedyś spoglądałem, ale wydawały mi się za drogie - po obniżce w sam
raztrafiłeś w tej super cenie czy już 30 zł drożej ?
-
PowerBass L-60Cx za 229 z przesyłką (płatne z góry), więc to chyba dość dobra oferta - jeszcze aktualna
Jak sie nie mylę to przedtem było coś około 360PLN
-
Estetycznie wykonane
-
Estetycznie wykonane
Powiedzmy
-
Zgodnie z planem w weekend wymalowałem ramiona wycieraczek, kolor bardzo ładny wyszedł
No i wreszcie założyłem letnie kółka
-
Czym malowałeś ramiona?
-
Koza meee...
-
Zgodnie z planem w
weekend wymalowałem ramiona wycieraczek, kolor bardzo ładny wyszedł
Nie no kolorek wyszedł Ci bardzo ładny!
Ja u siebie spartoliłem trochę robotę, bo mi się śpieszyło i lakier nie zdążył do końca wyschnąć i mam w kilku miejscach odciski własnych palców lub co gorsze farfocle. -
Koza meee...
Ty w porównaniu do likaona też masz kozę!
-
E no ładne, podobują mnie się takie ładnie odmalowane
A no i oczywiście, podziel się czym malowałeś. -
Ty w porównaniu do
likaona też masz kozę!Srsly? Przynajmniej nie seria ;P
-
Den Braven - czarny metalic (z BricoMarche)
Byłem w szoku, że taki klarowny kolor wyszedłA co do kozy to nie wszystko od razu