[moje auto] Suzuki Swift GS '95 by xq92x
-
Pomyliliście tematy
-
Jest fotka z konserwacji - szału nie robi, wszędzie i tak czarno
Przy okazji zrobiłem fotkę tego, co jest pod maską
-
Jakiś miesiąc temu pokusiłem się o zakup żarówek Tungsram Megalight Ultra
co przyniosło same pozytywne efekty -
Ile taki komplecik żarówek kosztuje?
-
-
Ile taki komplecik
żarówek kosztuje?Razem z przesyłką jakieś 35zł
-
Razem z przesyłką jakieś 35zł
u mnie było +3 złote, ale naprawdę polecam.
Strumień światła jest jasny, równomierny i długi. -
Razem z przesyłką
jakieś 35złto ja za podobną kasę mam Osram-y Night Breaker ... Tunsgramy kojarzę, bo miałem zwykłe, nic specjalnego ... dobre bo tanie ... i tyle.
-
to ja za podobną
kasę mam Osram-y Night Breaker ... Tunsgramy kojarzę, bo miałem zwykłe, nic
specjalnego ... dobre bo tanie ... i tyle.a ja philipsa vission coś tam +80% i światło bardzo dobre, a o wydanych 60zł dawno zapomnialem
-
A osram się zaraz przepali
-
A osram się zaraz
przepalita jasne już mam je ponad pół roku bodajże i nic ... kiedyś miałem philipsy extreme i jeden poszedł po miesiącu ...
-
Też miałem chęć na te Osramy, ale jak poczytałem opinie, gdzie ludzie piszą, że szybko padają (nawet sam producent wspomina) to dałem sobie spokój.
-
Też miałem chęć na
te Osramy, ale jak poczytałem opinie, gdzie ludzie piszą, że szybko padają (nawet
sam producent wspomina) to dałem sobie spokój.nie czytałem opinii, kupiłem je już xxx czasu temu i na razie wszystko ok a myślisz, że inne plusy szybciej nie padają ?
-
Może inne też, ale o tych jest dość głośno...wyżej ktoś pisał, że od dłuższego czasu ma takie jak moje, więc dają radę...
-
Zakończenie letniego sezonu...
I rozpoczęcie zimowego...
-
Czy może kołpaki...?
-
Jeszcze kiedyś wpadło podświetlenie diodowe w technologii SMD o kolorze zielonym...
Fotki nie oddają rzeczywistego piękna tego podświetlenia
-
Czy może
kołpaki...?
Zdecydowanie bez kołpaczków
-
Zdecydowanie bez
kołpaczkówA właśnie, że z kołpaczkami
-
A właśnie że bez