suzuki swift cabrio Project :)
-
to powodzenia w szukaniu dalej
-
-
Fota jeszcze z aukcji sprzed pół roku Nie został sprzedany w takim razie.
-
tak fotka z aukcji
-
To ten co stał za 3 tysie ... trzyma się chociaż jakoś ?
-
To ten co stał za 3
tysie ... trzyma się chociaż jakoś ?jakos sie trzyma
-
Odpowiadając na pytanie zadane z wątku Dziżasa odpowiadam tutaj co by mu nie zaśmiecać:
Mam kolektor 4-2-1 a potem 2 cale na 2 tłumikach, jest to na tyle głośne że załącza alarm innych aut na parkingu, niestety a co do wyciszenia mam lenia, nie chce mi się szukać puszki po konserwie pasującej do tej kibel rury vel wiadrexa co mam z tyłu.
-
ja tez mam 4-2-1 tylko zeod poczatku do konca 2 cale na przelotowym koncowym tlumiku
-
a co do wyciszenia mam lenia, nie chce mi się szukać puszki po
konserwie pasującej do tej kibel rury vel wiadrexa co mam z tyłu.Butelka po coli + pare dziur + opaska metalowa
-
Ty wiesz, ile teraz kosztuje butelka 2l coli ?
1l to za mało -
No tak, wartosc swifta by wzrosla o 20%...
-
Tutaj nie tyle co chodzi o koszt, co o względy estetyczne, nijak nie mogę sobie wyobrazić denka bądź szyjki po coli wsadzonej do tłumika, za to puszkę po konserwie, odpowiednio pomalowaną i nawierconą, już tak, zresztą, zrobię obie metody i zobaczę która będzie bardziej wyciszać.
-
Nie no to tylko opcja do przegladu technicznego by byla z butelka
-
Tutaj nie tyle co
chodzi o koszt, co o względy estetyczne, nijak nie mogę sobie wyobrazić denka bądź
szyjki po coli wsadzonej do tłumika, za to puszkę po konserwie, odpowiednio
pomalowaną i nawierconą, już tak, zresztą, zrobię obie metody i zobaczę która będzie
bardziej wyciszać.Druciaki do mycia naczyń, najlepiej owinięte jakimś drutem żeby było łatwo wyciągnąć.
Dokładasz w zależności od potrzeb mnie lub więcej.
Tylko końcówkę drutu ładnie schowaj żeby nie wystawała na zewnątrz -
-
projekt dowoli dobiega konca, tylko troszke w innym znaczeniu slowa. Prawdopodobnie cabrio bede zlomowac, za bardzo zmeczony jestem tym projektem.
-
tzn że świstak będzie sprzedany na części a reszta na złom? Trochę trudno uwierzyć
-
Pie***lisz głupoty, przecież już prawie skończyłeś, co tam zostało jeszcze? Włożyć tapicerkę i jazda
-
projekt dowoli
dobiega konca, tylko troszke w innym znaczeniu slowa. Prawdopodobnie cabrio bede
zlomowac, za bardzo zmeczony jestem tym projektem.To jakbyś kiedyś jeszcze nie miał co z hajsem robić, daj znać, coś wymyślimy
-
Prawdopodobnie cabrio bede
zlomowacChętnie odbiorę to wszystko za cenę złomu
Napisz coś więcej co jest grane dlaczego i taka decyzja. Każdy jest czasem zmęczony stanem swojego swifta - do pierwszej odcinki Nie poddawaj się na finiszu!