suzuki swift cabrio Project :)
-
Ale zacieki dajesz
Gdzie te zacieki zobaczyłeś? Powiększałeś, czy jaja sobie robisz?
-
-
No jak cabrio to chyba czerwony? Ja innego tutaj nie widzę
-
tutaj kolorek cos takiego aktualnie zastanawiam sie nad dystnsami 30mm zeby elegancko kolo wystawalo a do tego jakies sprezynki -40 . wczoraj przymierzalem drzwi jak sie zgrywa z progiem i szczerze mowiac lipka mala jest poniewaz drzwi nie nachodza na prog tylko troszke wystaja i przeswit jakis jest nie wiem czy moze byc to przyczyna tego ze nie wkrecilem wszystkich srub do mocowan drzwi jak myslicie? i pytanie do was czy zostawic ta lotke ktora mam i pomalowac w kolor czy out?
-
i pytanie do was czy
zostawic ta lotke ktora mam i pomalowac w kolor czy out?A jaką masz???
-
Ten kolor pewnie z jakiegoś motura. Sam lakier pewnie więcej kosztuje niż swift.
-
-
-
todylos ty inwestujesz w czesci na rajdy a ja w auto zeby powalalo na cycki
-
a ja w auto zeby powalalo na cycki
A nie polowało???
-
hehe jedno i drugie
-
Drzwi da się wyregulować trochę na zawiasach i na zamku podciągnąć. Chyba że ci się rozlazł swift
W takich małych cabriolecikach jakoś lotka mi się nie, zwłaszcza ze tu będzie zawalać miejsce na takiej ładnej płaskiej klapie, co będzie utrudniać siadanie na tym czy rozstawianie kieliszków. Zresztą zawsze łatwiej lotkę dołożyć jak się nie podoba niż się jej pozbyć
todylos ty inwestujesz w czesci na rajdy a ja w auto zeby powalalo na cycki
i tak zardzewieje po 2 latach
-
jest kompresor to mozna robic a autko i tak mam zamiar ziomowac a na zime jakis gti
-
Ten kolor pewnie z
jakiegoś motura. Sam lakier pewnie więcej kosztuje niż swift.nie mylisz się
-
kolorek będzie miodzio, lotkę zostaw jaka jest
-
-
-
Szczerze mówiąc mi taki kolor średnio pasuje do cabrio. Mi to by sie widział raczej w takim "strażackim" czerwonym. Takim jak w moim ex-aucie, cytryna turbo power
-
Szczerze mówiąc mi
taki kolor średnio pasuje do cabrio. Mi to by sie widział raczej w takim
"strażackim" czerwonym. Takim jak w moim ex-aucie, cytryna turbo power
A co się stało z cytryną, że aż na Swifta spadłeś
-
A co się stało z
cytryną, że aż na Swifta spadłeśSzkoda całkowita, i to niestety winna była osoba kierująca cytryną (nie ja