suzuki swift cabrio Project :)
-
wlasnie z ta strona mam problem bo ona jakos dziwni z 1 cm wyzej stoi doipiero jak docisne ta strone pare razy opada nizej
-
Ale to już chyba przerost formy nad treścią zwłaszcza, że cena nie mała lepiej już sobie camber plate'y kupić to przynajmniej można geometrię sobie ustawiać jak się chce nawet mając krzywe zwrotnice
-
Albo różowy
jeszcze, nie powiem kto od nas ma takie zderzaki : DLepiej zobacz ile oleju Ci Twój spalił
-
Ja się pytam gdzie
ta gleba panie
A i chłopakom na
spocie opowiadałem apropo śrub do przodu do zmiany pochylenia koła.
Drogie, ale prosto
i przyjemnie pochylasz przód.
śrubkyjak znajdzie sie wiecej osob na takiej sruby to mozna poszukac kogos zeby to zrobil wtedy napewno wyjdzie taniej
-
Znajdź dobre chambery, wszystkie stukajo pukajo
-
jak znajdzie sie
wiecej osob na takiej sruby to mozna poszukac kogos zeby to zrobil wtedy napewno
wyjdzie taniejNo w sumie pewnie każdy tokarz by dorobił za 10zł/szt
-
Watpię, śruby mają twardość 12.9, noże tylko mu stępią
-
mysle ze jak zmiejszymy troche twardosc to nic nie powinno sie stac
-
to są zbyt odpowiedzialne elementy zeby sobie mowić "chyba". rownie dobrze głowice moglbyś przykręcać śrubami klasy 5.6
...
-
Niby śruby są 2, ale ja i tak wsadziłem twarde jak gwint składałem co by nie było ale urwał, na tym nie ma co oszczędzać.
-
zgadzam sie calkowicie z Toba
-
dzisaj sprzatalem
garaz zeby miec ogar na weekend i przy dokreceniu wszystkich srub do kol powstalo
cos takiego
Uploaded with
ImageShack.usMiodzio Góra felgi za obrys nie wychodzi, więc jest dobrze - dodatkowo auto wybebeszone, więc po złożeniu do kupy jeszcze negatyw wzrośnie
-
teraz jakos za 2
tyg kupuje lakier i zaczynam powoli malowac, czekam az w czarnym skonczy sie oc i
silnik wyciagamAle masz zabawę
Aż zazdroszczę tego projektu - customowe cabrio z silnikiem z GTI
Tylko od Ciebie zależy jak to wszystko będzie wyglądać Kolor, zawieszenie, koła
Ciebie to już pewnie zmęczyło, ale jakbym miał więcej grosza to byłoby nas na forum dwóch z podobnym projektem. Takie cabrio to taka typowa zabaweczka na weekendy, funcar jak mawiają Rosjanie
-
Dawaj felgi 16" 9" szerokie i na to 195/45
-
nie mam fundusza narazie na felge bo gdybym mial teraz kupowac to juz jakas lepsza
-
lakier zamowiony z palety mazdy
http://images02.olx.com/ui/14/67/33/f_243326433-693a6bd1.jpeg
-
White power!!!
-
-
Trochę niepraktyczny, woda będzie się gromadzić
-
Trochę
niepraktyczny, woda będzie się gromadzićZa to będzie ciekawy efekt przy odpaleniu