suzuki swift cabrio Project :)
-
Ciekaw jestem czy z tyłu starczy regulacji do ustawienia tak dużego negatywu
-
sie rozwieeerci
-
-
Pójdzie negatyw i powinno się schować w obrys błotnika
-
ale ogolnie jestem zadowolony jest tak jak mialo byc
Dopóki panowie z niebieskich aut nie powiedzą HALT!
-
Dopóki panowie z
niebieskich aut nie powiedzą HALT!Jak się opona schowa w obrys to halt nie będzie
Zresztą to będzie Swift cabrio zabaweczka, więc jak będzie ładnie zrobiony i będzie cieszył oko, to mu darują
-
a tam bankowo bedzie cos wystawac nie ma bata
-
a tam bankowo bedzie cos wystawac nie ma bata
I byle deszcz to całe auto brudne
-
I byle deszcz to
całe auto brudnecos za cos
-
I byle deszcz to
całe auto brudneAle Wy sztywni jesteście...
W kółko tylko: "A ile więcej spali paliwa?", "A zaraz się ubrudzi", "Lubię jak jest tak jak w serii"...
Młode chłopaki, a marudzą jak jakieś zgredki
Trochę fantazji (oczywiście z zachowaniem choćby minimum zdrowego rozsądku )
Ja w każdym razie trzymam kciuki za ten projekt
-
trzymam kciuki za ten projekt
Ja też jestem ciekaw efektu końcowego.
Co do dystansów. Zachowałeś ori rozstaw śrub? Ciekawe jak się będzie prowadził w zakrętach?
-
I byle deszcz to
całe auto brudneNa to nie ma reguły. U siebie mam teraz założone ori stalówki, do tego zrobione chlapacze (przód i tył) a i tak przy obecnej pogodzie auto mam ubrudzone po same szyby. A myłem je tydzień temu.
-
Na to nie ma
reguły. U siebie mam teraz założone ori stalówki, do tego zrobione chlapacze (przód
i tył) a i tak przy obecnej pogodzie auto mam ubrudzone po same szyby. A myłem
je tydzień temu.Dochodzi jeszcze kwestia ilości mijanych po drodze TIR'ów lub innego dużego sprzętu(np. SUV'y).
-
dokladnie ori rozstaw przechodzila mi mysl po glowe czy nie zrobic rozstaw pod kultowe bb's ale to juz nie teraz moze next time
-
-
i tak to wyglada
nie widac na zdjeciach efektu takiego jak na rl poniewaz trudno bylo uchwycic takie
zdjecieNo tak nie do końca się schowało, ale wystaje na tyle mało, że nie powinni się czepiać...
-
Podaj wymiary felgi i opony
-
Chłoopie, to ledwo co wystaaje negatyw i ogień chować w nadkola
-
W kółko tylko: "A
ile więcej spali paliwa?", "A zaraz się ubrudzi", "Lubię jak jest tak jak w
serii"...
Wychodzę dokładnie z tego samego założenia, stąd na wiosnę już czekają 7x15 -
Chłoopie, to ledwo
co wystaaje negatyw i ogień chować w nadkolawłasnie wystaje i to bardzo duzo nie mozna zrobic dobrego zdjecia , od błotnika na srodku wystaje 20mm a z tyłu gdzie nachodzi zderzak to az 80mm !!!! kolega jak zobaczyl to pierwsze słowo ja p#erdole jest dobrze nawet powiedzial ze przesadzilem ,, opona 195/45 felga et50 6,5 cala, postaram sie zrobic lepsze zdjecia moze ukaze sie ten efekt