suzuki swift cabrio Project :)
-
No fajna, ale
męskich nie było?to była kolekcja utrzymana w tej tonacji, jeszcze gdzieś mam nawet chyba folder
P.s: Boxxing - odbierz PW -
rozrzad i napinacz wymieniony pokrywa polakierowana , na dniach moze zaczne wkladac silnik
-
No to uwaga, panie majster, czemu pan nas oszukujesz, nie dość, że czerwony kolor został, silnik GTi wsadził to jeszcze w rajdach się ściga:
http://imageshack.us/photo/my-images/706/kn3h.jpg/ -
oddalem auto do zendera i na szybkosci mi go przerobili
-
oddalem auto do
zendera i na szybkosci mi go przerobiliTwój będzie fajniejszy
-
siedzi
-
Czyściutki masz ten garaż
-
dzisiaj silnik zostal uruchomiony , jeden przwod ktory idzie od filtr paliwa jest dziurawy,
mhm sciagaj juz ktos z was bak?? i czy duzo jest z tym problemu??
-
Jeśli śruby się nie ukręcą, to kilka minut i bak masz wyjęty
-
Potwierdzam!
warto drugą osobę do pomocy mieć zeby się samemu nie męczyć -
dosłownie 10 minut roboty , tylko uważaj żeby nie przygnieść przewodów paliwowych jak będziesz skręcał wszystko
-
I najpierw odepnij sobie we wnętrzu kostkę od pompy paliwa
-
Kupiona rura do wydechu 2 cale (cienkoscienna)+jakies kolanko dostalem w gratisie
odpalony na samym kolektorze
-
odpalony na samym
kolektorzespaliny zamiast z wydechu chłodnica zaczeły wylatywac xDD
-
"- Gotuję się, sucho jest.
- Nie jest sucho..."
Dobrze, że projekt idzie do przodu
Chociaż powoli, ale zawsze do przodu.
Fajny egzemplarz się szykuje -
spaliny zamiast z
wydechu chłodnica zaczeły wylatywac xDDwody mało pewnie było w obiegu ...
spaliny to to nie są -
za malo plynu wlalem bo chyba tylko 1.5 litra
-
porzaduje powoli komore silnika , uszczelnilem pokrywe zaworow oraz przepustnice.
Wydech zrobiony na 2 cale, tylko musze jeszcze wspawac lacznik elastyczne bo narazie wszystko jest na sztywno, aa i jeszcze silnik na zimnym wydaje dzwieki cos w stylu puk, puk, puk, mhmm moga byc to hydropopychacze lub szklanki?? jak sie rozrzeje to nic nie slychac albo rozrzad zalozylem zle o jednego zeba?Majstruje cos z dolna rozporka jak ktos bedzie chetny to moge mu zrobic za 6 dyszek ale pomalowac to juz musi w swoim zakresie i tak to jest dol wiec maznac mozna byle czym
-
Noo 60 zł to odpowiednia kwota biorąc pod uwagę jakie to jest łatwe. Mam nadzieję że też ją wyginałeś o słup wysokiego napięcia jak u mnie?
-
w imalde dalo rade