suzuki swift cabrio Project :)
-
adamo mam taka dokladke, tylko mysle, ze moze jednak bedzie to lepiej wygladalo od tej dokladeczki http://imageshack.us/photo/my-images/191/12082011135.jpg/
ori dokladka z gti tez ma tak dziub wysuniety wiec mysle ze moze byc to lepsza opcja niz dokladka z laguny
-
No dobra
Boxxing. To zapraszam do mnie z tą dokładką! Masz na ulicy przed moim
blokiem ok. 15 cm warstwę śniegu...
P.S. Pamiętaj, żeby
jechać z otwartym dachem (niezapomniane przeżycia gratis!).hehe nie no takiej gleby to ni mam w tym Panie nawet nie mam zamiaru tym w zime jezdzic :pp a co do dokladki to zamontowalem dokladeczke z laguny pozniej zrobie foto
-
adamo mam taka
dokladke, tylko mysle, ze moze jednak bedzie to lepiej wygladalo od tej dokladeczki
http://imageshack.us/photo/my-images/191/12082011135.jpg/
ori dokladka z gti
tez ma tak dziub wysuniety wiec mysle ze moze byc to lepsza opcja niz dokladka z
lagunyAle ta dokładka z Laguny super pasuje - muszę taką zdobyć, ale cena spora na allegro
-
Za darmo byś chciał? Pasuje do wszystkiego = cena spora, podobnie kieszenie z R19, życie
Też mi smaka na nią zrobiliście... -
Za darmo byś
chciał? Pasuje do wszystkiego = cena spora, podobnie kieszenie z R19, życie
Też mi smaka na nią
zrobiliście...Dla mnie to warte ze 40 zł, a nie około 100 zł
To tylko kawałek plastiku abs, może poszukam używki na szrocie
A kieszenie z R19 już mi przeszły, dałem sobie z nimi spokój
-
-
Kiedy planujesz wreszcie skończyć Swifta?
-
Kiedy planujesz
wreszcie skończyć Swifta?do wakacji chce go pomalowac a reszta co z silikiem i jak to nie wiem
-
no to JAZDA
-
no to jazda z koksem
rura na palaki w drzwi
-
-
powoli cos sie dlubie pogoda fajna to nawet i robic sie chce :))
-
Jest jakaś szansa, że to to wyjedzie nawet z silnikiem od litra i obojętnie jakim kołem w tym sezonie?
-
hehe teraz to pojechales rowno :PP robie wszystko zeby to ogarnac napewno bedzie polakierowane jak pisalem wczesniej, ale czy z silnikiem i skladaniem sobie szybko poradze to nie wiem , ale z tego co wiem , to jak u brata scigalem skrzynie to sobie z tym poradzilem a silnik to dwie lapy wiecej
-
hehe teraz to
pojechales rowno :PPNie miałem na celu pojazdu, czysta ciekawość efektu końcowego
robie wszystko zeby to ogarnac napewno bedzie polakierowane jak
pisalem wczesniej, ale czy z silnikiem i skladaniem sobie szybko poradze to nie wiem
, ale z tego co wiem , to jak u brata scigalem skrzynie to sobie z tym
poradzilem a silnik to dwie lapy wiecejDochodzi jeszcze przespawanie łapy z tego co kojarzę, czy to już masz za sobą? Fajnie by było nawet z silnikiem litra tym pośmigać jak jeszcze będzie ciepło
-
nieee lapki sa te same seryjnie mial 1.3 8v wiec nic dlubac tam nie trzeba
-
nieee lapki sa te
same seryjnie mial 1.3 8v wiec nic dlubac tam nie trzebaNie wiem czemu myślałem, że tam był liter w tej cabriówce Jak 1,3 to przerzut silnika to w sumie formalność tylko
-
Jak 1,3 to przerzut silnika to w sumie formalność tylko
Właśnie....więc czekamy
-
Jak będziesz tak podpierac to auto to nigdy nie zamkniesz drzwi.