suzuki swift cabrio Project :)
-
Nie kupuj nic mniejszego od 16"
-
bedzie dobrze, kolo nie zawsze musi byc duze, wystrczy ze sie troche z glowa robi
-
Przyjedziesz kiedyś do Warszawy przymierzymy moje felgi i zmienisz zdanie
-
Dystans przynajmniej 20 mm więc odsadzenie przynajmniej te 40 musi mieć aby skitrać to w nadkolu, gdzieś widziałem że ktoś zasadził 8 cali szeroką stal pomarańczkę i wystawało łohohoo
-
panowie jak sie sciaga oslone rozrzadu to mozna sciagnac 2 czesci czyli gora i dol?? czy przewaznie sie jezdzi na zdjetej gorze?
-
panowie jak sie
sciaga oslone rozrzadu to mozna sciagnac 2 czesci czyli gora i dol?? czy przewaznie
sie jezdzi na zdjetej gorze?Pomyśl sobie jak by wyglądał pasek rozrządu po jednym okresie zimowym lub kilku przejażdzkach w deszczową pogodę, biorąc pod uwagę brak dolnej osłony silnika w swifcie...
-
zakupione nowe kola stan do renowacji ale juz teraz wiem ze problemu z tym nie bedzie
mysle ze nie przeplacilem gdyz za jedno kolo dalem 40 zl
sa tylko 2 problemy jedno kolo do prostowania a drugi problemem jest to ze rozstawik 5x112
-
Mi nie leżą.
-
Zle nie wygladaja a jak je odnowi beda zaebiaszczo wygladały
-
To co masz fioletowe pasy więc albo felga w fiolet i śruby wypolerować albo odwrotnie
-
Śrubunek w fiolet reszta w poler, będzie good Jak są rozkręcane to i rant bym większy zasadził, na bogato.
-
14 ?
-
15
-
panowie jak sie
sciaga oslone rozrzadu to mozna sciagnac 2 czesci czyli gora i dol?? czy przewaznie
sie jezdzi na zdjetej gorze?dołu nie polecam ściągać.
-
Jakby to było jakieś 4x coś tam mm to byłoby prosto nawiercić w dystansach, żeby się otwory mijały, ale ciężko będzie utrafić w mięso w dystansie 4 x 114,3 mm
Do niskiego profilu może będą fajne, ale to nie mój gust. no i ciekawe, czy da się wyprostować...
Sam będziesz je sobie malował?
-
zakupilem torbe zawsze sie przyda
-
zakupilem torbe
zawsze sie przydafajny gadżet, z tej serii sam mam koszulkę
P.s: gdzie ją dostałeś, bo ta seria chyba wyszła z salonu jakieś 2-3 lata temu jak nie lepiej -
-
zakupilem torbe
zawsze sie przyda
No fajna, ale męskich nie było?
-
No fajna, ale
męskich nie było?co ty chyba damskiej nie widziales