suzuki swift cabrio Project :)
-
nie widac belki ktora podpiera przod, wiec czemu mialbym miec problem ?:)
-
Nie wiem czemu
myślałem, że tam był liter w tej cabriówce Jak 1,3 to przerzut silnika to w sumie
formalność tylkoNie było chyba cabrio z 1.0
-
Było chyba takie cudo jak geo metro cabrio 1.0
-
progi wstawione i jeden palak
-
Średnio estetyczne ci powiem
-
tam gdzie sa lapy przyspawane do budy to sie nie spuszczalem nie wiadomo jak bo i tak bedzie to przejechane masa uszczelniajaca wiec nie boj zaby
-
Drugie zdjęcie, te smarki zbyt piękne nie są..
-
no konrad masz racje ze strony wewnetrznej jakies smarki sa ale z zewnetrznej ladnie mi to wyszlo oszlifuje tyle ile sie da z tej strony wewnetrzej i dziadek mi to pospawa zeby przyzwoicie wygladalo
-
Fajnie że masz dobre warunki do roboty. Spawaniem się nie przejmuj wszystko i tak finalnie będzie pewnie dobrze wyszlifowane i pomalowane. Efekt po otwarciu drzwi będzie super
-
z tego co wiem to spawow z palakow sie nie szlifuje a nie robilem tego wedlug jakiegos zalacznika , wiec mysle ze gdybym nawet to oszlifowal to by sie nic nie stalo ,gdyz nie jest to pelna klatka i nie mam zamiaru dachowac tym samochodem , poprostu auto nie ma sie zlamac w pol
-
-
Trzeba było mówić, mam w domu też starego Blaupunkta z kartą z chipem, bez której radia nie uruchomisz
-
wpadlo kultowe
radio blaupunkt'a
Uploaded with
ImageShack.uskultowe to może ono było ze 20 lat temu
-
adamo o to chodzi ma byc staro
-
Lakier też położysz stary ? Ale w sumie w cabrio może się sprawdzić nikogo nie będzie kusiło żeby dach pociąć ze względu na radio.
-
stary to moze nie ale taki ,ktory bedzie pasowal do tamtej epoki
-
To ma sens IMO
-
zakupione pasy
-
stary to moze nie
ale taki ,ktory bedzie pasowal do tamtej epokiNo to daj jakąś 20-letnią Alpine, Clariona albo Pioneera - Blaupunkt do niemca raczej
-
zakupione pasy
Idealna nazwa pasów do starego Suzuki - teraz będziesz miał 2 szroty
Załatw i do mojego zardzewialca