suzuki swift cabrio Project :)
-
Czyli buda powoli już ogarnięta, tak?
Tylko konserwacja i lakier do położenia? -
Mhm... To tam epoksydowego nie żałuj i na te miejsca bez rdzy zawsze to jakaś ochrona bo baran to chroni głównie przed kamieniami itp. Ze 2l barana pójdą, jeśli z pistoletu, a reszty tak pewnie kolo po 0.5l
-
U siebie dałem ponad 3l barana
-
lee pracuje jako lakiernik wiec nabralem duzo doswiadczenia napewno nie bedzie nic latane na nity
-
napewno nie bedzie nic latane na nity
Sam na siebie nie będziesz bata kręcić
Bez sensu takie rozwiązania...co raz to większy ulep wychodzi
Więc popieram jak pewnie wszyscy -
Czyli buda powoli
już ogarnięta, tak?
Tylko konserwacja i
lakier do położenia?taa buda powoili oarnieta teraz robie klape bagaznika cala falowana byla caly dzien szpachlowania .. a teraz to tylko maska i male poprawki progow i reszty
-
To się zbieraj
Cały czas do przodu trzeba
I może napisz jakieś konkretniejsze plany co do reszty -
taa buda powoili
oarnieta teraz robie klape bagaznika cala falowana byla caly dzien szpachlowania ..
a teraz to tylko maska i male poprawki progow i resztyNo to jak ja mam te błotniki i maskę goły laminat jeszcze, to chyba tydzień będę to szpachlował i z 10kg szpachli pójdzie TT Jeszcze mocowania podorabiać i uzupełnić ubytki włóknem. Brudna robota...
-
ja tam lubie prace blacharskie na poczatku bedzie trudno ale pozniej jak bedziesz wiedzial co i jak to lajcik
-
ehhhhh juz chcialem odkladac pieniazki na lakier i materialy a tutaj zawsze cos wyskoczy co by sie chcialo miec zakupiona dokladka tylniego zderzaka od sedana, tak wiem moze byc za dluga ale to nie bedzie problemu zeby ja troszke przerobic
-
dokładka (górny zderzak) czy nakładka na zderzak
-
aa dzieki za poprawke ta dolna nakladke (spoiler dolny)
-
to 100% będzie za długi i nie wiem czy podejdzie pod krzywizny
-
jakos napewno uda sie spasowac moze ktos wie czy to jest ori??
-
tak, w sedanach występowało ospojlerowanie, zderzaków i progów (jako komplet). odrazu widać ze na progach tez ma wiec i zderzak przedni będzie miał
-
przedniego ni ma w sumie moze ktos nakladki na progi bedzie chcial do 5d np rav52 moze beda dobre a jak nie to skrocic
-
przedniego ni ma
w sumie moze ktos nakladki na progi bedzie chcial do 5d np rav52 moze beda dobre a
jak nie to skrocicnakładki na progi z tego bordowego na zdjęciu?
Ile byś za nie chciał?
-
ja ich nie sprzedaje moge ci podac namiary jak sie dogadasz to tani dostaniesz panowie jest to mozliwe zeby koszt przesylki takiej dokladki to 110 zl? koles mi powiedzial ze jest nie wymiarowa i 110 to wysmialem go , caly zderzak kupowalem z dokladki gorna i lampami za 3 dyszki
-
ja ich nie
sprzedaje moge ci podac namiary jak sie dogadasz to tani dostaniesz panowie jest
to mozliwe zeby koszt przesylki takiej dokladki to 110 zl? koles mi powiedzial ze
jest nie wymiarowa i 110 to wysmialem go , caly zderzak kupowalem z dokladki gorna i
lampami za 3 dyszkiZa 110 zł to bym je kupił z przesyłką
Jak kupowałem na allegro wydech to zapłaciłem 30 zł za kuriera
-
http://allegro.pl/felgi-ats-classic-4x114-3-6-1-2jx14-i2982917563.html
A może taka felunia do cabrio ?:)