KJS Rajd Sylwestrowy
-
11 syczeń 2003 AK Rzemieślnik organizuje KJS czy ktoś się wybiera nawet jako kibic ?
<br>Ja bede prawdopodonie na torze w szczakach. -
11 syczeń 2003 AK Rzemieślnik organizuje KJS czy ktoś się wybiera nawet jako kibic ?
<br>
<br>> Ja bede prawdopodonie na torze w szczakach.
<br>
<br>wpisowe pewnie znow 120zl -
<br>
<br>>
<br>
<br>> wpisowe pewnie znow 120zl
<br>
<br>alez oczywiscie za dobra impreze sie placi
<br> -
<br>
<br>Ja się wybieram jako kibic-obserwator. A gdzie są te Szczaki? -
<br>
<br>> Ja się wybieram jako kibic-obserwator. A gdzie są te Szczaki?
<br>
<br>hmm jakby to wyjasnić trudna będzie wrazie czego to jak bede jechal to sie umowimy w jakims miejscu i pomkniemy razem
<br>
<br> -
<br>
<br>
<br>[b] a to nie jedziesz jako zawodnik ??
<br> -
<br>
<br>>
<br>
<br>> a to nie jedziesz jako zawodnik ??
<br>niestety nie brak $ bo wydalem na naprawe autka u Tobiego
<br>
<br>
<br> -
<br>
<br>Witam, a może wiesz w jakich godzianch będą rozgrywane próby?
<br>
<br>
<br> -
<br>
<br>> Witam, a może wiesz w jakich godzianch będą rozgrywane próby?
<br>
<br>lasnie czekam na jakies info od własciciela toru ale jak zorganizuja tak jak ten poprzedni to na torze okolo 10 powinni byc
<br>
<br>>
<br>
<br>>
<br>
<br>
<br> -
<br>
<br>>
<br>
<br>> niestety nie brak $ bo wydalem na naprawe autka u Tobiego
<br> [b] no ja tez miałem jechać...ostatnio bardzo lubię kjsy w rzemieślniku ..ale niestety $$ zwyciężyła ....nie wiem czy wogóle w tym sezonie będe sobie mógł pozwolić na jakieś ściganie a bardzo mi już tego brakuje -
<br>
<br>>
<br>
<br>> no ja tez miałem jechać...ostatnio bardzo lubię kjsy w rzemieślniku ..ale niestety $$ zwyciężyła ....nie wiem
<br>> czy wogóle w tym sezonie będe sobie mógł pozwolić na jakieś ściganie a bardzo mi już tego brakuje
<br>
<br>nie no w sezonie to sie troszke jeszcze polata prawdopodobnie w polskim -
<br>
<br>>
<br>
<br>>
<br>
<br>> nie no w sezonie to sie troszke jeszcze polata prawdopodobnie w polskim
<br>
<br>[b] oby mi też było to dane -
<br>> oby mi też było to dane
<br>
<br>badzmy dobrej mysli
<br>
<br> -
<br>> badzmy dobrej mysli
<br>
<br>
<br>[b] hehe już jestem jak dobrze pójdzie to pojade teraz na prawym -
hmm jakby to wyjasnić trudna będzie wrazie czego to jak bede jechal to sie umowimy w jakims miejscu i pomkniemy
<br>> razem
<br>
<br>Z bardzo miłą chęcią... powiedz skąd będziesz jechał i o której.
<br>
<br> -
<br>
<br>> Z bardzo miłą chęcią... powiedz skąd będziesz jechał i o której.
<br>dokladnie niewiem o ktorej sie zaczyna na torze ale bysmy mogli sie styknac na stacji BP na okeciu przy petli albo jak bredzie wygoneij przy mcdonaldzie w jankach
<br>
<br>>
<br>
<br>
<br> -
dokladnie niewiem o ktorej sie zaczyna na torze ale bysmy mogli sie styknac na stacji BP na okeciu przy petli albo
<br>> jak bredzie wygoneij przy mcdonaldzie w jankach
<br>
<br>Jestem ZA okęciem i stacją BP. Godzina.... no nie mam pojęcia. Na Imoli wszystko startuje o 8.30, a te Szczaki to który odcinek? -
<br>
<br>> Szczaki potwierdzone na 100% bedzie odcinek ja mam zamiar wyruszyc okolo 10 z Okecia -
<br>
<br>> > Szczaki potwierdzone na 100% bedzie odcinek ja mam zamiar wyruszyc okolo 10 z Okecia
<br>
<br>uderzam na GG