[moje auto] Manuel, auto z klasą :-)
-
małe przymierzanie
nowych lampczekam na efekt końcowy w końcu zderzak USDM już posiadam więc lampy to nie problem
-
ciekawostką jest to że lampy kosztowały mnie 70 zł z przesyłką wliczoną (oczywiście bez targowania to nie kupowanie)
-
Tylne lampy z amerykańskich wersji - najlepiej wyglądające tylne lampy w swifcie. Tylko teraz chyba jeszcze nakładka zderzaka z mk3 potrzebna.
-
Tylko teraz
chyba jeszcze nakładka zderzaka z mk3 potrzebna.A nie lepiej dać to tych lamp z mk2 od razu zderzak przód i tył od mk2 i zrobić rejestracje tak jak ma Danbar?
-
e tam, ja chce miec w zderzaku rejestrację a pomiedzy lampami blendę
nakładka zderzaka juz jest dzieki koledze mockba
jest czarna, ale to nic ... albo jak będzie cieplej to pomaluje się pod kolor, albo zmienie przednią górna na czarną zeby bylo ala symetrycznie heh
-
co i rusz to nowości 3w1
trzy nowe rzeczy w moim manuelu dzięki koledze mockba, hje hje
2 rzeczy na zdjęciu... trzecia wiadomo gdziei powiem tak... czuć różnicę
-
ta rozporka dolna to samorobka ?:P
-
no raczej, heh
-
masz zmiar montowac cos w zamian tego filtra ktory masz teraz?:P
-
planów jest wiele. a co zostanie zrealizowane, hm nie wiadomo
-
Dolna fajna, górna przekombinowana - widać, że samoróbka
P.S. Dziwną masz kat-rurę
-
ma dzaialac, nie wygladac. inaczej nie weszla by
-
Wczoraj przy okazji sprawdziliśmy jeszcze ciśnienie sprężania silnik ładnie równo trzyma po 13.5 kg.
-
ma dzaialac, nie
wygladac. inaczej nie weszla byA nie lepiej było zarzucić coś takiego? klik
-
zauwaz ze pod litrówkę ona robiona. dodatkowo zaraz gaz podlączam i mi mikser podniesie puchę.
i wg mnie źle nie wygląda a bardzo dobrze.
-
zauwaz ze pod
litrówkę ona robiona. dodatkowo zaraz gaz podlączam i mi mikser podniesie puchę.
i wg mnie źle nie
wygląda a bardzo dobrze.No jeden kolega z forum kupił do 1.3 z lpg tą rozpórkę z linku i też narzekał, że mu trochę stuka pucha filtra o nią - ale chyba sobie niedługo taką sprawię - nie mam lpg, i wezmę czarną - bo biała to wiocha
P.S. Chyba, że sobie uspawam samoróbkę, tylko jak domowym sposobem wytnę sobie te pierścienie na kolumnę Mcphersona?
-
moim zdaniem jak ma sie kaske na mody to tym bardziej na benzyne nie potrzebnie trujesz gazem silniczek
-
moim zdaniem jak ma
sie kaske na mody to tym bardziej na benzyne nie potrzebnie trujesz gazem
silniczekPrzecież ja nie mam gazu
-
jakie tam trucie. są ludzie za gazem i są przeciw. ja uwazam ze gaz to nic złego i będe manuela nim truł ile wlezie. robi się cieplej wiec bd miał juz możliwość kabelki polutować wreszcie zeby centralkę podłączyć.
-
moim zdaniem jak ma
sie kaske na mody to tym bardziej na benzyne nie potrzebnie trujesz gazem
silniczekJeśli ma kaskę to tylko się cieszyć, ale to powód żeby przestać oszczędzać na paliwie, szczególnie jeśli silnik dobrze znosi gaz?