[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
bys sie wstydzil jakas wrc a forumowej nie ma
-
Ma, ma, tylko zdjęcia stare
-
w takim razie
-
bys sie wstydzil
jakas wrc a forumowej nie maA zajrzyj sobie na poprzednią stronę lub jak wolisz na posty pod tytułem: Niepublikowane wcześniej...
-
Ważne, że Twój w
ogóle jeździ...Cierpliwi będą wynagrodzeni
-
No to już ostatnia partia starszych fotek jaką posiadam.
Na początek zdjęcia przy kościele w Bądkowie Kościelnym koło Płocka:
A teraz fotki jeszcze z czasów, gdy Suzek nie był mój tylko stał na sprzedaż (wrzucałem je już w wątku Fotki naszych aut, ale dawno temu to było):
No i na koniec bonus dla wszystkich, którzy nie trawią mojej naklejki WRC!
Jedyne zdjęcie Suzka na którym jeszcze jej nie miał: -
szkoda ze juz nie masz czarnej rejestracji, ja bym taką chciał
-
szkoda ze juz nie
masz czarnej rejestracji, ja bym taką chciałNo niestety zabrali mi.
-
No niestety zabrali
mi.kto zabrał?!
jak auto czyste, zadbane to czarne zderzaki mają swój urok nawet, ale i tak bym pomalował ; P
-
kto zabrał?!
jak auto czyste,
zadbane to czarne zderzaki mają swój urok nawet, ale i tak bym pomalował ; PAle tu rozmowa się toczy o czarnych tablicach rejestracyjnych a nie zderzakach
A czarne zderzaczki mają swój urok, można bez obaw parkować w ciasnych miejscach i nie przejmować się, że lakierek się zedrze
-
kto zabrał?!
W Urzędzie Komunikacji jak wydawali nowe blachy.
A co do czarnych blach to ja bym chciał takie:
To by był dopiero szał-ciał i szpan na dzielni!!!
-
Hehe to ja myślałem na indywidualnymi blachami ale W0 JESUS mogłoby się w ciemnogrodzie nie spodobać
-
co ty masz z tym dzizysem
-
To moja ksywa od kilkunastu lat i ja ją popieram
-
To moja ksywa od
kilkunastu lat i ja ją popieramTo pierdziel ciemnogród i wal taką rejestracje, ba ja bym nawet parkował centralnie pod kościołem w niedziele z taką rejestracją
-
Ta a potem wychodzisz nie ma lusterek, nie ma szyb i rysa od kluczy przechodząca przez cały bok xD
-
Ale bym robił testy opalarki na tym zderzaku z malucha
-
Ta a potem
wychodzisz nie ma lusterek, nie ma szyb i rysa od kluczy przechodząca przez cały bok
xDPrawie jak u mnie na osiedlu, babcie ciągną fury po zderzaku/masce/błotniku/czymokolwiek wózkiem na zakupy gdy staniesz w miejscu gdzie jest rzekome przejście dla pieszych - nie ma namalowanej zebry na uliczce ale jest obniżony chodnik po obydwu stronach ulicy. Raz jedną opierdzieliłem jak dojrzałem co za cyrki odstawia, to tak zaczeła spierdzielać, że prawie jej sie kurzyło spod kółek od tego wózeczka na zakupy
-
A taka biedna starowinka, co nie?
Jak ktoś wredny to do samego końca
-
A taka biedna
starowinka, co nie?
Jak ktoś wredny to
do samego końcaOne wszystkie są biedne jak trzeba im miejsca ustąpić czy coś takiego tak to niejedna bardziej sprawna niż młodzi