[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
Może Ameryki nie
odkryłem, ale znalazłem pod kierownicą puszkę z bezpiecznikami, no i problem z
oświetleniem deski się rozwiązał. Spalony bezpiecznik, wymiana i wszystko gra
No to się ciesz u mnie po wymianie znów się sfajczył niewiem co jest... -
niestety... szukaj zwarcia. nie ma raczej innej opcji
-
No to się ciesz u
mnie po wymianie znów się sfajczył niewiem co jest...zapalniczka działa ? jeśli nie to tam szukaj przyczyny
-
zapalniczka działa
? jeśli nie to tam szukaj przyczyny
tego bajeru do zapalania fajek nie mam, ale miernikiem mogę pobadać. Ehhh boję się że będe siedział teraz w tej elektryce -
Dziś podczas próby wymiany żarówki w lewym przednim reflektorze okazało się, że kostka stopiła mi się z żarówką... Bawiłem się z tym 45 minut, a i tak w kostce został metalowy fragment żarówki. Niestetyż kostka idzie do wymiany! Na szczęście już znalazłem pomocnika do wymiany!
A tak wygląda kostka po "bitwie" stoczonej ze mną: -
Albo było zwarcie, albo poprzedni właściciel jeździł na żarówkach 100/90 W...
-
Albo było zwarcie,
albo poprzedni właściciel jeździł na żarówkach 100/90 W...Jak zmieniałem żarówki po poprzednim właścicielu to były normalne 60/55 W, a sam też wkładałem 60/55 W. Prawdopodobnie miałem wadliwą żarówkę i się stopiła z kostką...
P.S. A tak w sumie to już mam wymienioną tą kostkę dzięki uprzejmości użytkownika none7!
-
Dziś zostały wymienione w Suzku fotele na te z sedana! Pierwsze wrażenia z jazdy są takie, że są duuużo wygodniejsze, no i podstawa trzymają w zakrętach, bo z poprzednich to się prawie ześlizgiwałem... Był zamiar włożenia również kanapy z sedana, ale okazało się że jest ona węższa i wyższa od tych które były montowane w hatchback'ach... Jutro wrzucę fotki z wprowadzonych zmian!
Jeszcze raz wielkie dzięki za sprzedanie za "grosze" foteli i bonus do nich oraz pomoc przy montażu dla none7!!! -
Fotki:
-
Nie lepiej było kupić fotele od GS/GTi? I kierownice zmień na tą z GTi
-
Nie lepiej było
kupić fotele od GS/GTi? I kierownice zmień na tą z GTiFotele ciężko znaleźć przynajmniej dla mnie:D
-
Nie lepiej było
kupić fotele od GS/GTi? I kierownice zmień na tą z GTiA dostałbym za 20 zł dwa fotele z GS'a lub GTI?!
-
A dostałbym za 20
zł dwa fotele z GS'a lub GTI?!bez połowy tapicerki może tak
-
bez połowy
tapicerki może takNo widzisz! A ja dostałem za 20 zł dwa fotele przednie i przedni stabilizator(w zamian za nie pasującą kanapę)! Jak znajdziesz taniej to daj znać...
-
No widzisz!
A ja dostałem za 20 zł dwa fotele przednie i przedni stabilizator(w zamian za nie
pasującą kanapę)! Jak znajdziesz taniej to daj znać...Jakie by nie były to i tak na pewno lepsze od standardowych z mkIV, bo są one naprawdę niewygodne
-
Jakie by nie były
to i tak na pewno lepsze od standardowych z mkIV, bo są one naprawdę niewygodneWłaśnie jak ostatnio wracałem ze Szczyrku bez żadnego postoju to poczułem tą niewygodę(d**a bolała pod koniec jak cholera )...
-
Właśnie jak
ostatnio wracałem ze Szczyrku bez żadnego postoju to poczułem tą niewygodę(d**a
bolała pod koniec jak cholera )...Też przerabiałem dłuższe trasy w Swifcie, kręgosłup się odzywał i to dość mocno. Te, które wstawiłeś teraz wyglądają na całkiem wygodne
-
Też przerabiałem
dłuższe trasy w Swifcie, kręgosłup się odzywał i to dość mocno. Te, które wstawiłeś
teraz wyglądają na całkiem wygodneNo u mnie kręgosłup jak na razie się nie odzywał nigdy, ale to pewnie tylko kwestia czasu... Wczoraj wracałem na nich 100 km i są na pewno wygodniejsze od poprzedników! Ale co jeszcze zauważyłem to to, że są wyższe od starych... No i podstawowy mega plus: mają jakieś trzymanie boczne, a nie żadne!
-
Stabilizator przedni, który dostałem od użytkownika none7 po moim małym tuningu...
-
coś Ci gwintu brakuje w tych łącznikach