[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
No i za niecałe
1000 km będę miał nowiutkiego Suzka!Wygrasz, mi zostało 5000
-
W pełni nie ogarniam Twojego auta, z zewnątrz niby sportowo - naklejki, felgi, spojler, no tylko obniżenia brakuje, a w środku fotele z sedana
-
W pełni nie
ogarniam Twojego auta, z zewnątrz niby sportowo - naklejki, felgi, spojler, no tylko
obniżenia brakuje, a w środku fotele z sedanaSiedziałeś kiedykolwiek w fotelach z sedana?
Poza tym wiem, że już się powtarzam któryś raz z rzędu, ale znajdź mi fotele z GTi za 20 PLN to chętnie pogadam. -
Wygrasz, mi zostało
5000W tym roku pobiłem wszelkie rekordy pokonanego dystansu, bo od kwietnia zrobiłem już ok. 11 tys. km. Gdybym robił normalne jak na siebie przebiegi to też brakowałoby mi jakichś 5000 km.
-
Siedziałeś
kiedykolwiek w fotelach z sedana?
Poza tym wiem, że
już się powtarzam któryś raz z rzędu, ale znajdź mi fotele z GTi za 20 PLN to
chętnie pogadam.powtarzasz i już Ci tłumaczyli, że foteli z sedana też nie znajdziesz za 20zł, a z gti za 100zł myśle, że znajdziesz. Siedziałem, fotel jak fotel, 'kubełkowy', czy tym bardziej z sedana nie trzyma, ale przynajmniej wyglądałby ciekawiej
-
przestan pitolić jak się nie znasz. bo twoje bzdurne gadanie jest denerwujące. uwazam ze z sedana fotel bardzo dobrze trzyma, jest wygodniejszy niz ten z GTI / GLS nowszego. co z tego ze nie wygląda na kubełkowe.
jakoś fotele z sedana mial za 20 zł.
-
powtarzasz i już Ci
tłumaczyli, że foteli z sedana też nie znajdziesz za 20zł, a z gti za 100zł myśle,
że znajdziesz.I właśnie tylko z tego powodu, że kolega none sprzedał mi je za taką kwotę mam je u siebie w aucie.
Siedziałem, fotel jak fotel, 'kubełkowy', czy tym bardziej z sedana
nie trzyma, ale przynajmniej wyglądałby ciekawiejGust jak d**a, każdy ma swoją... Mi się podoba tak jak jest.
-
I właśnie tylko z
tego powodu, że kolega none sprzedał mi je za taką kwotę mam je u siebie w
aucie.to ja Ci swoje mogę oddać za darmo, bo będe wymieniał
Gust jak d**a,
każdy ma swoją... Mi się podoba tak jak jest.Ja nie mowie ze jest zle, tylko jak ja to widzę, ogolnie Twoje auto mi się podoba (poza WRC )
-
to ja Ci swoje mogę
oddać za darmo, bo będe wymieniałTylko pewnie, któryś jest przetarty?
Ja nie mowie ze
jest zle, tylko jak ja to widzę, ogolnie Twoje auto mi się podoba (poza
WRC )WRC było, jest i będzie!
-
Tylko pewnie,
któryś jest przetarty?Pasażera nigdy nie był i nie jest, kierowcy był i za wymianę przetartego materiału zapłaciłem 120zł, fotki nawet wstawiałem
-
Pasażera nigdy nie
był i nie jest, kierowcy był i za wymianę przetartego materiału zapłaciłem 120zł,
fotki nawet wstawiałemTo serio chcesz je za darmo oddać?
A no i pasażera przesuwa się do przodu jak pociągnie się za wajchę (tą, która robi dostęp do kanapy), bo moje oryginalne się przesuwały, a w sedanowych właśnie podoba mi się to, że pasażera się nie rusza?
-
Na glebę go!
Liznąć pół zwoja przód i będzie malina, bez jakichkolwiek strat i wydatków
-
To serio chcesz je
za darmo oddać?Jak już kupię nowe to wole oddać niż wywalić, jest tam jeden mankament tylko, ale pewnie sobie ogarniesz, jedno mocowanie oparcia puściło, trzeba je albo przyspawać albo na paski połączyć jak ja to zrobiłem, a tak to ładne fotele.
A no i pasażera
przesuwa się do przodu jak pociągnie się za wajchę (tą, która robi dostęp do
kanapy), bo moje oryginalne się przesuwały, a w sedanowych właśnie podoba mi się to,
że pasażera się nie rusza?Nie bardzo wiem o co chodzi, jeden i drugi fotel przesuwa się do przodu jak i do tyłu jak pociągnę za wajche
-
Pasażera nigdy nie
był i nie jest, kierowcy był i za wymianę przetartego materiału zapłaciłem 120zł,
fotki nawet wstawiałemJa te Twoje fotele od GTi wezmę za 50 zł, jak będę sprężyny odbierał
-
Liznąć pół zwoja
przód i będzie malina, bez jakichkolwiek strat i wydatkówPamiętam ile zabawy było z wymianą to nie chce mi się rozgrzebywać tego jeszcze raz to po pierwsze. Po drugie nie mam gdzie tego zrobić, a po trzecie chyba sam się tego nie podejmę. Jeśli chcesz się w tym babrać to mogę do Ciebie przyjechać i mi ciachniesz...
A no i po czwarte: nie mam sprzętu! -
Nie bardzo wiem o
co chodzi, jeden i drugi fotel przesuwa się do przodu jak i do tyłu jak pociągnę za
wajcheNo mówię o tym "automatycznym" przesunięciu do przodu jak pociągniesz za wajchę z boku (nie pod fotelem) w celu regulacji oparcia.
-
Pamiętam ile zabawy
było z wymianą to nie chce mi się rozgrzebywać tego jeszcze raz to po pierwsze. Po
drugie nie mam gdzie tego zrobić, a po trzecie chyba sam się tego nie podejmę.
Jeśli chcesz się w tym babrać to mogę do Ciebie przyjechać i mi ciachniesz...
A no i po czwarte:
nie mam sprzętu!Ja mam obcięte springi przypadkiem. Otóż pewnego pięknego wiosennego dnia obczaiłem, że jedna sprężyna pękła o pół zwoju od góry. Trochę strachu było, ale ciekawość zwyciężyła... Mianowicie drugie przednie koło na lewarek - sprężyna rozprężona prawie całkowicie i diaksem ciach o tyle samo co pękło w drugiej
Likaon Ci to ogarnie w podobny sposób
-
Likaon Ci to
ogarnie w podobny sposóbJa znam jego zdanie o tego typu obniżaniu, więc wiem, że tego nie zrobi...
-
Ja znam jego zdanie
o tego typu obniżaniu, więc wiem, że tego nie zrobi...U mnie pod blokiem śmiesznie by to wyglądało jak tniemy sprężynę
Ja takie rzeczy robię w tajnej bazie w okolicach terenów Plastkka
-
U mnie pod blokiem
śmiesznie by to wyglądało jak tniemy sprężynęMi tam by to nie przeszkadzało. To Ty byś się potem musiał tłumaczyć sąsiadom co kombinowałeś...