[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
zamiast na półce, nie da jej się zmieścić tam gdzieś z tyłu w jej podporach ?
P.s: lubicie dziurawić te półki -
gdzie w podborach? generalnie da się wszedzie i gdzie nie zamontuje światło będzie mocne, ale jak coś włożysz to chodzi o to żeby np nie zaslanialo swiatla albo zeby reka nie stracic przypadkiem
-
A ja mam podświetlenie bagażnika za free w serii - żaróweczka W5W w opraweczce - nie trzeba wymieniać baterii
W sedanie było bardziej luksuśnie
-
sąsiad mówi że ma
165 mm, szerokości nie pamięta, a sposób mocowania widaćNa to jeszcze ma założone kieszenie z R19? Czy jakiś inny wynalazek?
-
gdzie w podborach?
generalnie da się wszedzie i gdzie nie zamontuje światło będzie mocne, ale jak coś
włożysz to chodzi o to żeby np nie zaslanialo swiatla albo zeby reka nie stracic
przypadkiemTeż myślałem, że wrzucisz podświetlenie w podpory. Np. po jednej lampce na stronę. Ktoś kiedyś robił manuala jak zrobić samozapalające się podświetlenie bagażnika z prądem z akumulatora.
-
A ja mam
podświetlenie bagażnika za free w serii - żaróweczka W5W w opraweczce - nie trzeba
wymieniać baterii
W sedanie było
bardziej luksuśnieW sumie w sedanie to już taki wielki bagażnik, że bez światła to się zgubić można.
-
zamiast na półce,
nie da jej się zmieścić tam gdzieś z tyłu w jej podporach ?Do d**y pomysł, ale jak to się mówi: "rupta co chceta!". Będzie oświetlona połowa bagażnika, a druga czarno jak w...
P.s: lubicie
dziurawić te półkiA kto Ci takich bzdur naopowiadał?! Lampki są przyklejane na taśmę dwustronnie klejącą.
-
A kto Ci takich
bzdur naopowiadał?! Lampki są przyklejane na taśmę dwustronnie klejącą.Pewnie miał na myśli głośniki tak jak u rav'a . U mnie też są dziury dzięki poprzedniemu właścicielowi :|
-
luzik, możesz w każdej chwili kupić nową w bdb stanie albo swoją odpowiednio naprawić
http://moto.allegro.pl/suzuki-swift-mk4-polka-tylna-bdb-i2626465667.html -
Nie no ja głośniki
też mam w półce (widać na zdjęciu nr 1).
No i chyba musiałeś ją przedziurawić aby je zamontować, nieprawdaż? -
gdzie w podborach?
generalnie da się wszedzie i gdzie nie zamontuje światło będzie mocne, ale jak coś
włożysz to chodzi o to żeby np nie zaslanialo swiatla albo zeby reka nie stracic
przypadkiemto nachyl garba i zobacz na podpory półki po lewej stronie i po prawej gdzie się da to zamocować jak masz wyobraźnię
-
Aaa więc to tak wygląda jak działa podświetlenie na całych zegarach
Trudno jest się tam dostać tak btw ?
-
Nie rozumiem jak Wy
możecie jeździć bez podświetlenia...Kwestia przyzwyczajenia, w służbowej Vitarze to mi się ani jedna żarówka wewnątrz auta nie świeciła i jakoś się jeździło
-
ej to mi pomożesz wymienić jedną przepaloną, co? : D
-
Nie rozumiem jak Wy
możecie jeździć bez podświetlenia...Od zakupu tak jeżdżę...
W ciągu kilku dni powinienem z kuzynem ogarnąć, zależy jak z czasem będzie u niego