[moje auto]Suzuki Swift GL 1.0 5d '93r.
-
no właśnie też już
dostałem wskazówki że niezbyt pasuje. Ale na pewno na tylną szybe trafi zlosnikiowa
mordka, myślę też nad maską nad reflektorem. tylko tyle.Na szybach to tak, ale takiego ładnego lakieru nie ma potrzeby zasłaniać - ale zrobisz jak będziesz chciał oczywiście
-
Jedyne co bym obkleił, to słupki na czarno
-
Jedyne co bym
obkleił, to słupki na czarnoO, to jest słuszna koncepcja
-
Jedyne co bym
obkleił, to słupki na czarnoO tak to bardzo dobry pomysł
A jakbyś się zdecydował jednak nie daj boże na stickery toooo... najwyżej forumowicze pojadą po tobie jak po burej suce
-
A jakbyś się
zdecydował jednak nie daj boże na stickery toooo... najwyżej forumowicze pojadą po
tobie jak po burej suceWiem coś o tym
Rób jak uważasz. Bo pamięta ty będziesz jeździł tym autem a nie ktoś inny -
Ukończona, wkońcu. Niestety któryś z utworów spowodował, że ktoś się upomniał o prawa autorskie i lipa, nie ma już całego uroku w tym filmie. Musiałem podłożyć jakieś dziadostwo które średnio pasuje ...
-
Ukończona, wkońcu.
Niestety któryś z utworów spowodował, że ktoś się upomniał o prawa autorskie i lipa,
nie ma już całego uroku w tym filmie. Musiałem podłożyć jakieś dziadostwo które
średnio pasuje ...Wrzuć na Vimeo - może tam będzie działać ?
-
hehe no niby podmieniłem dźwięk a tu wrócił oryginalny, przygotowany przezemnie, ciekawe
-
Ukończona, wkońcu.
Pięknie.
Ps. znowu Cię widziałem, tym razem w okolicach Bramy P.
Od razu rzuca się w oczy.(jak zobaczysz srebrną, szpachlowaną Cordobę ze zlosnikiiem na tyle, to zatrąb albo rzuć kamieniem )
-
A powiedz mi, miałeś może już kontrolę drogową, bardziej mi chodzi czy mówili coś o światłach?
-
Pięknie.
Ps. znowu Cię
widziałem, tym razem w okolicach Bramy P.
Od razu rzuca się w
oczy.
(jak zobaczysz
srebrną, szpachlowaną Cordobę ze zlosnikiiem na tyle, to zatrąb albo rzuć kamieniem
)oo, będe pamiętał
-
A powiedz mi,
miałeś może już kontrolę drogową, bardziej mi chodzi czy mówili coś o światłach?kontrole miałem przez tajników na trasie ale jechali za mną. kilkanaście razy mijałem radiowozy na SAMYCH ledach i to jak było totalnie ciemno, i nic także jest luz
-
Najlepiej by było gdyby diagnosta się wypowiedział na ten temat:)
P.S
Odchodząc od tematu czy tarcze i klocki od 1.0 pasują może chociaż do GTI na tył?
-
P.S
Odchodząc od tematu
czy tarcze i klocki od 1.0 pasują może chociaż do GTI na tył?Nie.
-
Najlepiej by było
gdyby diagnosta się wypowiedział na ten temat:)
yyy przypuszczam że nawet się nie skapnął, że są zresztą mało mnie to obchodzi -
Najlepiej by było
gdyby diagnosta się wypowiedział na ten temat:)
P.S
Odchodząc od tematu
czy tarcze i klocki od 1.0 pasują może chociaż do GTI na tył?GTI już kupione?
-
GTI już kupione?
Aaaa to cicha niespodzianka:) Ale jeszcze nie już zmierzam ku spełnieniu swojego marzenia, ale chyba ze sprzedażą swojego muszę zejść do 1200zł i jechać po GTI z trochę większym kredytem bo od razu biorę żeby auto doprowadzić względnie do ładu:)
-
Aaaa to cicha
niespodzianka:) Ale jeszcze nie już zmierzam ku spełnieniu swojego marzenia, ale
chyba ze sprzedażą swojego muszę zejść do 1200zł i jechać po GTI z trochę większym
kredytem bo od razu biorę żeby auto doprowadzić względnie do ładu:)A Młodyboruch sprzedał już Przemaskowe GTI?
-
A Młodyboruch
sprzedał już Przemaskowe GTI?nie wiem :D:D
-