[moje auto]Suzuki Swift GL 1.0 5d '93r.
-
nawet felgi z niego
będą pod kolor bumble beeprzecież Erde pisał, że sprzedany
-
Czyżbyś wiedział co
się z nim zadziało?Tak Jakby ktoś coś z niego chciał to pisać na priva... A fele jeszcze są
-
Tak Jakby ktoś
coś z niego chciał to pisać na priva... A fele jeszcze sąkolekcjonujesz silniki czy co ?
-
kolekcjonujesz
silniki czy co ?Erde został nałogowym swifciarzem
Ten nałóg naprawdę wciąga
-
Elo autko teoretycznie skończone. dziś przyszła paczuszka z tarczami.
jeszcze klocki muszę zamówić, pytanie czy te będą pasować na stówke? http://allegro.pl/1857-klocki-hamulcowe-suzuki-swift-kashiyama-i1899415901.html
i jeszcze jedno czy ten pasek klinowy będzie pasował?http://allegro.pl/pasek-klinowy-ford-subaru-suzuki-swift-3pk-815-i1905546151.html
trzeba jakiegoś spota koledzy -
Powiem szczerze, że troszkę marzy mi się takie 5d, ale Subaru Justy oklatkowane i z napędem RWD
Co do swapu, ja mam od strony grodziowej przerobioną samą łapę, a nie mocowanie.
Co do zawieszenia z GTi, chodzi o amortyzatory, sprężyny, przedni stabilizator i jakbyś spojrzał z tyłu, czy moze akurat w 5d wsadzali mocowanie tylnego stabilizatora to i tylny stabilizator, 2 zwrotnice przód, + 2 piasty na tył pod tarcze opcjonalnie, 2(4) zaciski. Troszkę tego jest niestety, ale polecam taki swapik, polecam -
Jak będziesz robił swap to trochę tych tarcz szkoda, bo jak założysz heble z GTI, to tam tarcze są większe
-
eee fajne te mikody naprawdę, przynajmniej estetycznie
nie rozumiem jednej rzeczy dlaczego nie robią 250-siatek do gti przecież zbyt byłby większy. -
eee fajne te mikody
naprawdę, przynajmniej estetycznie
nie rozumiem jednej
rzeczy dlaczego nie robią 250-siatek do gti przecież zbyt byłby większy.a to co kolega Blade sprzedaje :
motogiełda
??
Tam napisał że do gti mk2/3 -
ale spojrz na ceny mikody, zrozumiesz.
-
Widziałem ofertę kolegi Blade i widziałem też cenę, Mikody z tego co wiem nie ma do Gti takiej jak na zdjęciu albo sie mylę po prostu.
-
Mikody z tego co wiem nie ma do Gti takiej jak na
zdjęciu albo sie mylę po prostu.nie ma i nie przewidują, jak wrócę i będę mieć czas to może podjadę i porozmawiam, ale pewnie to i tak nic nie da ...
-
wjedź im na ambicje
powiedz im ze otworzą się dla nich nowe rynki zbytu i wielkie możliwości -
wjedź im na ambicje
powiedz im ze
otworzą się dla nich nowe rynki zbytu i wielkie możliwościNo pewnie ze trzech kupców się znajdzie...
-
nie ma i nie
przewidują, jak wrócę i będę mieć czas to może podjadę i porozmawiam, ale pewnie to
i tak nic nie da ...A co będziesz gadał... Do Twojego 231 mm pasują, niech właściciele GTI się martwią
-
A co będziesz
gadał... Do Twojego 231 mm pasują, niech właściciele GTI się martwiąpoczekamy, zobaczymy, jak tak dalej pójdzie to ...
-
poczekamy,
zobaczymy, jak tak dalej pójdzie to ...jakoś 3 lata to idzie...
-
jakoś 3 lata to
idzie...nabiera mocy urzędowej
-
zajkos, hamulec poskladany?
-
Wczoraj dostałem klocki ale chyba się walnęli bo są inne niż powinny, dwa nawet nie mają czujnika zużycia.
A sprawdzali i mówili że będą pasować
Dziś zmieniłem kapcie na zimówki, czyli powrót na balony 13" ale też czarne Tarcze zmienię przy następnej okazji bo dziś tak jak przeczuwałem nie dałem rady, wszystko przez zapieczone śruby. Poszukam na forum jak do tego się zabrać bo nie mam zamiaru oddawać do warsztatu.