[moje auto]Suzuki Swift GL 1.0 5d '93r.
-
zgadnijcie jaki kolor?
srebrny ?
-
A ja myślę ,że czarna perła...
-
wg mnie 5d najlepiej by w czarnym lub w bieli wyglądał
-
Dziś nadkole już jakoś wygląda ale niemogę jakość wyprowadzić lewej strony(od drzwi w dół) potrzebuje fotki zdrowego nadkola od 5d !!!!! kto ma niech tu wrzuci w odpowiedzi, prosze żaden srebrny. Czarny to do gti pasuje moim zdaniem. Niejest to biały Dla mnie to kolor optymistyczny, mega pozytywny ale myślę że i bardzo rzadki może jedyny będzie taki
tak wygląda dziś
a tego niemogę wyprowadzić dobrze(zaznaczone) -
błękitny
-
błękitny
nie no błękitny to się jakiś znajdzie w mieście i nie tylko -
nie no błękitny to
się jakiś znajdzie w mieście i nie tylkoW takim razie na 100% różowy
-
W takim razie na
100% różowytaakk koperkowy róż założę się że jak rzuce: za trafiony kolor stawiam 6-cio paka to zaraz się pojawią ciekawsze odpowiedzi
-
wściekły pomarańczowy inny nie może być
-
wściekły
pomarańczowy inny nie może być
no i wygrał Pan -
no i wygrał Pan
To nie będzie jedyny bo już są przynajmniej 2 z czego jeden na allegro
-
To nie będzie
jedyny bo już są przynajmniej 2 z czego jeden na allegrono too luzz ale w mieście to raczej jedyny
-
no i wygrał Pan
nie no znów spsułem zabawę - jak mogłem
-
no too luzz ale
w mieście to raczej jedynyŁadna felga do tego i będzie fajne autko
-
Ładna felga do tego
i będzie fajne autko
felga już w sumie wybrana ale to raczej pokaże na sam koniec -
felga już w sumie
wybrana ale to raczej pokaże na sam koniecCzekamy z niecierpliwością
-
wściekły pomarańcz? tzw electric orange? będzie ostro...chociaż mi się ostatnio podoba czarna satyna. Sporo alf i kilka subaru takich widziałem.
Załóż tylne drzwi i zobacz jak to nadkole się z nimi spasowało.... ten zaznaczony odcinek co go wyciągnąć nie możesz musi przede wszystkim z drzwiami się ładnie spasować.
-
wściekły pomarańcz?
tzw electric orange? będzie ostro...chociaż mi się ostatnio podoba czarna satyna.
Sporo alf i kilka subaru takich widziałem.
Załóż tylne drzwi i
zobacz jak to nadkole się z nimi spasowało.... ten zaznaczony odcinek co go
wyciągnąć nie możesz musi przede wszystkim z drzwiami się ładnie spasować.tak tak wiem właśnie założyłem i stwierdziłem że skopałem ale cóż po to robię żeby się nauczyć :] Tylko buda chyba dostała jakiś naprężeń bo mi sie drzwi niedomykają jak na początku. Postawie jutro na koła i zobaczę co i jak. Nie przejmuję się, dam rade
to będzie prawie electric orange(chciałbym taki)bo 1l kosztuje 240zł a to za drogo -
hej! w końcu zajrzałem dziś do Suzi dziś wykonałem:
-wykończyłem nadkole (wyszło czadersko moim zdaniem)
-położyłem druga warstwę maty na dużą dziurę
-nałożenie na laminat szpachlówki(wyrównanie przejść i nierówności)
-wyrównanie wgniecenia w progu(pod słupkiem)
-zabezpieczenie antykorozyjnie całej tylnej części
-wyczyszczenie z kleju i z ognisk korozji miejsca po uszczelce bagażnika+zmatowienie
A tu fotki
Oto nadkole jak oceniacie??
szara szpachlówka to miejsce po wgnieceniu
a tak wygląda pomalowany tył
Zostało tylko szpachlówką wykończeniową zrobić próg i wygładzić wszystko i można się brać za drugą stronę :] Malowanie podkładem zrobie jak będe miał gotowe całą bude -
Całkiem sprawnie Ci to idzie! W takim tempie to za góra 2 tygodnie będziesz śmigał... Życzę powodzenia i dalszego samozaparcia!