[moje auto] Suzuki Swift GTi mk2 1990r dedykowany by MKV
-
pijesz do mojej
maski?ja - nie, wydaje Ci się
-
pijesz do mojej maski?
No teraz to już bym tak zrobił chociaż tutaj przyznasz, że na zdjęciu z allegro naprawdę ładnie wygląda i wystarczyła by przekładka z lekką polerką.
-
Kupiłem na allegro
nową maskę bo moja już wykazuje poważne rdzawe oznaki starości. Udało mi się na
allegro znaleźć bardzo ładną maskę.
Ja podobny opis miałem jak kupowałem błotnik do Palio. Super nic tylko zakładać. Przyjechał porysowany i do lakierowania. Cena taka sama jak za zamiennik i tak czy siak malowanie mnie nie minęło.
Następnym razem albo odbiór osobisty albo nowe. -
ja tak miał bym z oponami ostatnio, gdy by nie kolega z Łodzi i jego odbiór osobisty z oględzinami to bym wpakował się w niezłe bagno ...
Więc tak jak mówisz - tylko odbiór osobisty, niekoniecznie w osobie własnej -
I wymieniles gó.... na gó...., Tak samo jak ja z fotelami kupilem w skorce niby stan super a sie okazalo ze po odebraniu nastepnego dnia trafily do obszycia bo z baranem sie dogadac nie idzie. Niektorzy nie rozumieja ze niekazdy wymienia rzeczy w aucie dopiero jak sie spier... tylko czasem zeby wygladalo to lepiej. Niestety w takim swiecie zyjemy ze tylko na zywo trzeba ogladnac przed bo sie robi juz afryka.
-
mialem nie przyjemnosc kupic od niego zderzaki niechce mi sie robic zdjec ale to co zamowilem bylo inne niz to co otrzymałem po awanturze oddał połowe kasy.
-
jak sie przyjrzeć to on autko wodą polewał żeby się ładnie świeciło co za numer z niego
-
jak sie przyjrzeć
to on autko wodą polewał żeby się ładnie świeciło co za numer z niegoZauważyłem ale aż tak kolosalnej różnicy by to nie dało - widać, że to inna maska.
-
Zauważyłem ale aż
tak kolosalnej różnicy by to nie dało - widać, że to inna maska.MKV - zobacz, że tam w tle stoi sedan, może to z niego maska ?
-
Z tego co widać na innych jego aukcjach, to ma dużo części do Swiftów, a ten sedan jest wiśniowy
-
MKV - zobacz, że
tam w tle stoi sedan, może to z niego maska ?Jest jeszcze jeden HB i była maska wystawiona na aukcję chyba tez druga i z tego co widzę to zniknęła więc może taki numer odwalił
Albo facet mi jutro opuści cenę za ta maskę do 50zł (już dziś powiedział, że do mniej jak 80zł mi nie opuści ze 180zł) oraz dośle znaczek i wygłuszenie albo niech mi zwraca pieniądze.
-
Jest jeszcze jeden
HB i była maska wystawiona na aukcję chyba tez druga i z tego co widzę to zniknęła
więc może taki numer odwaliłznając życie to pewnie tak..
Albo facet mi jutro
opuści cenę za ta maskę do 50zł (już dziś powiedział, że do mniej jak 80zł mi nie
opuści ze 180zł) oraz dośle znaczek i wygłuszenie albo niech mi zwraca pieniądze.I tak nawet za te 50 zł to masakra, a cena kuriera? żenada. Wysyłałem tylną pokrywę bagażnika kurierem za 40 zł a więc skąd 70 zł ?
-
a cena kuriera? żenada. Wysyłałem tylną pokrywę bagażnika kurierem
za 40 zł a więc skąd 70 zł ?bo u nas nawet na wysyłce chcą zarobić ...
-
bo u nas nawet na
wysyłce chcą zarobić ...No to ładnie... gościu zarobił na masce 200 zł wartej 30 zł
-
No to ładnie... gościu zarobił na masce 200 zł wartej 30 zł
No sprawdzałem cenę kuriera i mi pokazuje 30zł - o co się oczywiście upomnę. Ogólnie jeśli maskę się da ładnie spolerować to będzie w lepszym stanie niż moja.
Dziś inny problem - teraz mam jeszcze przez jednego debila machającego nogami wgięty prawy tylni błotnik po małej szarpaninie na ulicy :[ Oczywiście uciekł z miejsca zdarzenia (samochodem)
Sprawa na policji.Czyli jak to się mówi - jak nie urok to sraczka
Przynajmniej kolejne elementy "modyfikowane" wnętrza są już gotowe do montażu
-
Numer rejestracyjny jego auta masz? Jesli tak, to nie powinno byc problemu z znalezieniem
-
Numer rejestracyjny
jego auta masz? Jesli tak, to nie powinno byc problemu z znalezieniemMam mam a nawet zdjęcie próbowałem mu zrobić i "sprawcy" ale w tej szamotaninie nie udało się - tylko rozmyty fragment samochodu z tablicami mam.
-
Oto zdjęcie jak wygląda bok - nie wygląda to ciekawie i jest lekko zgięte na załamaniu więc bez klepania chyba się nie obejdzie
-
Z trochę przyjemniejszej strony to dziś odebrałem kolejne i oddałem kolejne elementy z/do flokowania
Mniej więcej tak to będzie wyglądać (zegary zamawiałem z zielonym podświetleniem i mam nadzieję, że takie dostałem )
-
Z trochę
przyjemniejszej strony to dziś odebrałem kolejne i oddałem kolejne elementy z/do
flokowania
Mniej więcej tak to
będzie wyglądać (zegary zamawiałem z zielonym podświetleniem i mam nadzieję, że
takie dostałem )Yeaah