[moje auto] Suzuki Swift GTi mk2 1990r dedykowany by MKV
-
Dawaj żółte jak
było wcześniejJuż oddane do malowania więc za późno
-
w czerwonym też by było fajnie nie znasz się
Widziałem coś takiego i mi się nie podobało
-
Święta w tym roku wcześnie przyszły - kolejne zabaweczki do "GTi mk2/4" przyszły
-
Święta w tym roku
wcześnie przyszły - kolejne zabaweczki do "GTi mk2/4" przyszłyJaki jest koszt zakupu takich ładnych kolorowych gumeczek?
-
Jaki jest koszt zakupu takich ładnych kolorowych gumeczek?
500zł + transporthttp://poliuretany.olkusz.pl/pl/komplet-tulei-zawieszenia-suzuki-swift-mk3-mk2.html
-
Tuleje pod tylne zwrotnice są takie same jak w wahaczu tył? Orientujesz się czy na sztuki tez sprzedają czy tylko całe komplety?
-
Tuleje pod tylne
zwrotnice są takie same jak w wahaczu tył? Orientujesz się czy na sztuki tez
sprzedają czy tylko całe komplety?Niektóre mają na sztuki więc napisz i spytaj - to innych Suzuk maja konkretne na sztuki więc może i tu by mogli mieć.
Też własnie szukałem to tylnych zwrotnic i jakby co to w Cermotorze mają zwykłe po 28zł sztuka. -
Tuleje pod tylne
zwrotnice są takie same jak w wahaczu tył? Orientujesz się czy na sztuki tez
sprzedają czy tylko całe komplety?Tuleje pod zwrotnice są takie same jak w wahaczu
-
Fajne przewody, też planuję, ale mi się odechciewa jak tylko pomyśle o robieniu układu hamulcowego, bo u mnie to i sztywne wypadałoby wymienić
-
Fajne przewody, też
planuję, ale mi się odechciewa jak tylko pomyśle o robieniu układu hamulcowego, bo u
mnie to i sztywne wypadałoby wymienićLepiej wymień te sztywne bo kilka stron wcześniej pisałem jak mi pękł przewód z tyłu z prawej i ręcznym i biegami hamowałem na czerwonym lekkim slidem
-
No i serducho GTi powoli zagnieżdża się w mk4 - jutro rzeźbienie łapy i montowanie poliuretanów.
-
Szukam prostokątnych halogenów - ma ktoś?
Widziałem że modyboruch chyba ma ale ma pełną skrzynkę i nie moge mu wysłać PM. -
Szukam
prostokątnych halogenów - ma ktoś?
Widziałem że
modyboruch chyba ma ale ma pełną skrzynkę i nie moge mu wysłać PM.Kup sobie Wesem-y
-
Kup sobie Wesem-y
Mają tylko do mk5 i w górę.
ps. Dziś rozpoczęliśmy montaż tulei poliuretanowych a ja zabrałem się za szpachlowanie ubytków i spawów oraz malowanie body kitu zaczynając od przedniego zderzaka. Na to jeszcze pójdzie lakier bezbarwny dla połysku ale przyznam, że ten kolor matowy na żywo wygląda tak dobrze, że padła propozycja pomalowanie tak całego samochodu na czerwony mat
-
Ja piszę o wesemach nie dedykowanych Ja mam takie, BPX i kilka innych osób
-
Ja piszę o wesemach
nie dedykowanych Ja mam takie, BPX i kilka innych osóbJednak do moich zaadoptujemy nowe śruby bo się poukręcały wszystkie
Jeszcze jedno zdjęcie z przymiarki tyłu mk2 - trzeba nieco przerobić uszczelkę od wiązki świateł i zaślepić dziurę pod tablicę rejestracyjną plus zrobić jakąś tulejkę pod wewnętrzne mocowania zderzaka bo w mk4 jest inne.
-
a co będziesz robił z klapką wlewu paliwa? zostawiasz na kluczy czy przekładasz z gti ?
p.s widać ze ruda pod mocowaniami lamp tylnych standard xD -
a co będziesz robił
z klapką wlewu paliwa? zostawiasz na kluczy czy przekładasz z gti ?
p.s widać ze ruda
pod mocowaniami lamp tylnych standard xDZostawiam na kluczyk bo moja była skorodowana. Może kiedyś się to przerobi ale mi nie przeszkadza.
A tu faktycznie jest ruda ale to jest jedyne miejsce gdzie udało nam się ją zlokalizować (a i tak będzie to zrobione) -
A cóż to ma znaczyć silnik na wierzchu to zamiast go wyczyścić itp, komorę też wypucować to fuszerkę widzę?
-
A cóż to ma znaczyć
silnik na wierzchu to zamiast go wyczyścić itp, komorę też wypucować to fuszerkę
widzę?Silnik ma działać a nie wyglądać