[moje auto] Suzuki Swift GTi mk2 1990r dedykowany by MKV
-
15-tki to musza
zmasakrowac dynamike GS`a...GLX-a bez oznaczeń czego nie robi się dla lansu
-
MKV - masz gdzieś fotki samego boczka ?
Chodzi Ci o cały boczek zdemontowany z drzwi razem z głośnikiem itp??
Takieg ozdjęcia to nie mam... co najwyżej oddzielnie te części poflokowane bez reszty. -
Chodzi Ci o cały
boczek zdemontowany z drzwi razem z głośnikiem itp??dokładnie coś takiego, jak będziesz mieć coś takiego to wrzuć, z góry dzięki.
-
dokładnie coś takiego, jak będziesz mieć coś takiego to wrzuć, z góry dzięki.
A zdjęcie całego boczku założonego na drzwi C nie wystarczy ???
-
A zdjęcie całego
boczku założonego na drzwi C nie wystarczy ???też wystarczy, na otwartych drzwiach po prostu jestem ciekaw zgrania kolorystyki w pełnej krasie
-
GLX-a bez oznaczeń
czego nie robi się dla lansuSuper lans - w czerwcu jeździć na zimówkach, a 15" fele założyć za rok
-
Zimówki tak piszczą jak się ciepło robi nawet przy minimalnej "parkingowej" prędkości na skrętach pod marketem, albo na rondzie że 15 się ze swoim lansem chowają hehe
-
Super lans - w
czerwcu jeździć na zimówkach, a 15" fele założyć za rokco ja potem zrobię z tymi zimówkami ? nic ... już są za stare niestety ( w końcu po 11 latach użytkowania ). Trzeba kupić nowe na zimę ... już leży mi jeden komplet stalówek za śmieszne pieniądze z oponami, opony jakie są takie są, ale za tą cenę ... dlatego na razie robię to co robię
-
co ja potem zrobię
z tymi zimówkami ? nic ... już są za stare niestety ( w końcu po 11 latach
użytkowania ). Trzeba kupić nowe na zimę ... już leży mi jeden komplet stalówek za
śmieszne pieniądze z oponami, opony jakie są takie są, ale za tą cenę ... dlatego na
razie robię to co robięDaj spokój, nie bądź taki zasadniczy - jeśli masz te zimówki od nowości i guma nie stwardniała ani nie pęka to jeszcze możesz zimę przejeździć
-
Daj spokój, nie
bądź taki zasadniczy - jeśli masz te zimówki od nowości i guma nie stwardniała ani
nie pęka to jeszcze możesz zimę przejeździćprzejeździłem już tak 2 sezony jak opisujesz jak wiadomo do 3 razy sztuka, więcej nie ryzykuję, mimo że dobrze wyglądają Wracamy do tematu
-
Wracamy do tematu
No najwyższa pora bo już miałem zamiar się powkurzać za zaśmiecanie
-
Od niedawna po puszczeniu gazu obroty jeszcze minimalnie wzrastają o okl 500obr - zaczęło się to po naprawie alternatora przez elektryka.
Może ktoś wie o co chodzi?? Ruszył TPS'a czy coś ??
Jedyny plus jest taki że spełnia to w pewnym sensie rolę lekkiego międzygazu przy ostrzejszej jeździe
-
Na pewno elektryk odłączył aku, za jakieś 1-2 tygodnie przejdzie
-
u mnie po rozłączeniu aku wszystko układa się w ciągu jednego dnia a nie dwóch tygodni..
-
Może jakiś zły reset?
-
Nagrałem dziś krótki filmik z przyspieszenia po zmianie chipa
-
ostro hehe
-
Widac ze 3jka lepsza napewno jest ale jak wbijasz 4rke to niestety wyglada jakbyś gazu nieuzywal.
-
Widac ze 3jka lepsza napewno jest ale jak wbijasz 4rke to niestety wyglada jakbyś gazu nieuzywal.
W końcu to 1.3 i teoretycznie max prędkość do 182km/h... cudów się nie ma co spodziewać ale jakby kawałek więcej drogi był to by było ponad 200 - niedawno sprawdzane na autostradzie
-
W końcu to 1.3 i
teoretycznie max prędkość do 182km/h... cudów się nie ma co spodziewaćźle przecież nie jedzie czemu go wyżej nie kręciłeś ? Dodatkowo w pewnym momencie tak jak by dostał zadyszki - od 120 jakoś słabo mu to idzie ... u Zaklinacza szło ładnie do 150, przytoczyłem go specjalnie, bo moc podobna
ale jakby
kawałek więcej drogi był to by było ponad 200 - niedawno sprawdzane na autostradzieoczywiście na niemieckiej
P.s: też tak trzęsło