[moje auto] Suzuki Swift GTi mk2 1990r dedykowany by MKV
-
W swifcie ? Zapomnij
A to jest forum o Swiftach czy o McLarenach czy czymś innym?
Tak w Swifcie ma świecić tak dobrze jak tylko może. -
Tak w Swifcie ma
świecić tak dobrze jak tylko może.Raczej na ile może, a to drobna różnica, panie McLaren
-
Na Warszawę starczają
-
Maciek lepiej się pochwal i pokaż foty nowego Swifta
-
Maciek lepiej się pochwal i pokaż foty nowego Swifta
Mam póki co kilka fotek z telefonu zaraz po kupnie ale strasznie brudny na nich był niestety (zakurzony). Ale jedną mogę wrzucić
-
Mam póki co kilka
fotek z telefonu zaraz po kupnie ale strasznie brudny na nich był niestety
(zakurzony). Ale jedną mogę wrzucićkołpax +5kuni
-
ale lampy i maske to jednak zakładaj z mk2 przynajmniej to bedzie jakoś wygladać
-
ale lampy i maske
to jednak zakładaj z mk2 przynajmniej to bedzie jakoś wygladaćNa pierwszy ogień na pewno tylny zderzak, światła i klapa cała z GTi pójdzie (kolor jest chyba identyczny na pierwszy rzut oka. Z przodu dolna część zderzaka z GTi na pewno pójdzie.
Co do świateł, pasa przedniego górnego, maski i błotników to zobaczę bo to jednak wiąże się z pewnymi trudnościami. Moją maskę w GTi zaraz po kupnie ktoś nieźle wgiął (chyba na niej usiadł ktoś bardzo ciężki) a błotniki trzeba by też nowe kupić bo na starcy chyba jakieś purchle delikatne są. -
Na pierwszy ogień
na pewno tylny zderzak, światła i klapa cała z GTi pójdzie (kolor jest chyba
identyczny na pierwszy rzut oka. Z przodu dolna część zderzaka z GTi na pewno
pójdzie.
Co do świateł, pasa
przedniego górnego, maski i błotników to zobaczę bo to jednak wiąże się z pewnymi
trudnościami. Moją maskę w GTi zaraz po kupnie ktoś nieźle wgiął (chyba na niej
usiadł ktoś bardzo ciężki) a błotniki trzeba by też nowe kupić bo na starcy chyba
jakieś purchle delikatne są.Jak zostawisz przód od mk4 to będzie kupa
-
Jak zostawisz przód od mk4 to będzie kupa
Nie jest to priorytet i zostanie zmieniony w razie nadmiaru gotówki - są ważniejsze rzeczy do wykonania wcześniej - to jest ostatni punkt.
-
Nie jest to
priorytet i zostanie zmieniony w razie nadmiaru gotówki - są ważniejsze rzeczy do
wykonania wcześniej - to jest ostatni punkt.Jak nie zrobisz teraz, to nie zrobisz nigdy...
-
Jak nie zrobisz teraz, to nie zrobisz nigdy...
A skąd taki pomysł? Jakoś od 9 lat modyfikuje mojego GTika i zrobiłem wszystko o czym pisałem przed laty - trochę to zajęło ale zostało osiągnięte
ps. ma ktoś ładny czerwony zderzak do GTi mk2 część górną i wolną bez żarnych wad w materiale? Ja mam kilka dziwnych wad które mi się nie podobają i można by przy okazji to poprawić -
Pakistan front mk4+mk2
It looks like ...
Aleeeee!:
Jurop mk4+mk2Dać grilla mk5, ew. zdjąć znaczek z grilla mk5
-
Aleeeee!:
Jurop
mk4+mk2to co chcę u siebie zrobić
-
Da się na to patrzeć, postojówki w kierunki górne wsadzić a dolne kierunki podłączyć.
-
ja robię u siebie przedni mk3 z halo i białymi kierunkami + mk5 góra, tylny mk3 dół i mk2 USDM góra, z zaślepką lub blendą pomiędzy lampami
-
Da się na to patrzeć, postojówki w kierunki górne wsadzić a dolne kierunki podłączyć.
Taki własnie jest plan
Poza tym oczywiście pełny bodykit GTi
ps. bardzo polubiłem jazdę nowym Swiftem z otwieranym dachem - ależ on mało pali
Nic tylko przeszczepiać wszystko z GTi -
ja jak pierwszy raz jezdzilem litrowka to caly czas gaz w podlodze balem sie ze pod jedna gorke nie podjade
-
ja jak pierwszy raz
jezdzilem litrowka to caly czas gaz w podlodze balem sie ze pod jedna gorke nie
podjadeProszę Cię, na co dzień latam Galantem 2.5 V6 i Swiftowy 1.0 bardzo ładnie jeździ - z każdych świateł startuję dużo lepiej od wszystkich innych a silnika powyżej 4tys obr praktycznie nie wkręcam - do miasta super silniczek a z tym otwieranym dachem w słoneczną pogodę własnie nim najbardziej lubię jeździć
-
Da się na to
patrzeć, postojówki w kierunki górne wsadzić a dolne kierunki podłączyć.trochę inny plan mam Kierunki zostawić, a w miejsce tych w zderzaku, wsadzić światła do jazdy dziennej wkomponowane w stare obudowy po migaczach