[moje auto] Suzuki Swift GTi mk2 1990r dedykowany by MKV
-
Czekamy na przekładkę z fotorelacją...
-
Lotkę, progi też będziesz przekładał czy tylko mechanika, zawias, wnętrze itp?
-
Lotkę, progi też
będziesz przekładał czy tylko mechanika, zawias, wnętrze itp?Wszystko łącznie ze zderzakami i światłami mk2 - chyba tylko przednie światła mk4 zostawię bo bym musiał zmieniać maskę błotniki i pas przedni ale dół zderzaka idzie z GTi.
Tak więc z litrówki wszystko praktycznie będzie na sprzedaż. -
Kupiony
Blacharsko jeden z
najładniejszych Swiftów jakie widziałem
A ten otwierany
dach jest zarąbistyGratulacje
Wyślij flaszkę kurierem -
Gratulacje
Wyślij flaszkę kurieremDo Piaseczna kurierem? ;P
ps. ktoś wie gdzie kupić albo ma takie światła do mk4/5 ?/ Wyglądają całkiem fajnie...
http://autodv.pl/SUZUKI%20SWIFT%20REFLEKTORY%20TUNING -
Do Piaseczna
kurierem? ;P
ps. ktoś wie gdzie
kupić albo ma takie światła do mk4/5 ?/ Wyglądają całkiem fajnie...
http://autodv.pl/SUZUKI%20SWIFT%20REFLEKTORY%20TUNINGIch temat był poruszany na forum niejednokrotnie - podobno dają tyle światła co nic, z tego co kojarzę to Likaon je ma lub miał więc ze wszystkimi pytaniami udaj się do niego
-
No mam te lampy, świecą raczej nędznie, ale bez problemu można je rozkleić, dać inny, lepszy odbłyśnik, pomalować na czarno wewnątrz co uczyniłem dawno, ja mam wersję bez elektrycznej regulacji, może i są z elektryczną ale wątpię.
Kupowałem je za 150 zł z tego co pamiętam -
A to jak kiepsko świecą to nie am tematu - reflektor ma przede wszystkim dawać dużo dobrze rozłożonego światła
-
A to jak kiepsko
świecą to nie am tematu - reflektor ma przede wszystkim dawać dużo dobrze
rozłożonego światłaW swifcie ? Zapomnij
-
W swifcie ? Zapomnij
A to jest forum o Swiftach czy o McLarenach czy czymś innym?
Tak w Swifcie ma świecić tak dobrze jak tylko może. -
Tak w Swifcie ma
świecić tak dobrze jak tylko może.Raczej na ile może, a to drobna różnica, panie McLaren
-
Na Warszawę starczają
-
Maciek lepiej się pochwal i pokaż foty nowego Swifta
-
Maciek lepiej się pochwal i pokaż foty nowego Swifta
Mam póki co kilka fotek z telefonu zaraz po kupnie ale strasznie brudny na nich był niestety (zakurzony). Ale jedną mogę wrzucić
-
Mam póki co kilka
fotek z telefonu zaraz po kupnie ale strasznie brudny na nich był niestety
(zakurzony). Ale jedną mogę wrzucićkołpax +5kuni
-
ale lampy i maske to jednak zakładaj z mk2 przynajmniej to bedzie jakoś wygladać
-
ale lampy i maske
to jednak zakładaj z mk2 przynajmniej to bedzie jakoś wygladaćNa pierwszy ogień na pewno tylny zderzak, światła i klapa cała z GTi pójdzie (kolor jest chyba identyczny na pierwszy rzut oka. Z przodu dolna część zderzaka z GTi na pewno pójdzie.
Co do świateł, pasa przedniego górnego, maski i błotników to zobaczę bo to jednak wiąże się z pewnymi trudnościami. Moją maskę w GTi zaraz po kupnie ktoś nieźle wgiął (chyba na niej usiadł ktoś bardzo ciężki) a błotniki trzeba by też nowe kupić bo na starcy chyba jakieś purchle delikatne są. -
Na pierwszy ogień
na pewno tylny zderzak, światła i klapa cała z GTi pójdzie (kolor jest chyba
identyczny na pierwszy rzut oka. Z przodu dolna część zderzaka z GTi na pewno
pójdzie.
Co do świateł, pasa
przedniego górnego, maski i błotników to zobaczę bo to jednak wiąże się z pewnymi
trudnościami. Moją maskę w GTi zaraz po kupnie ktoś nieźle wgiął (chyba na niej
usiadł ktoś bardzo ciężki) a błotniki trzeba by też nowe kupić bo na starcy chyba
jakieś purchle delikatne są.Jak zostawisz przód od mk4 to będzie kupa
-
Jak zostawisz przód od mk4 to będzie kupa
Nie jest to priorytet i zostanie zmieniony w razie nadmiaru gotówki - są ważniejsze rzeczy do wykonania wcześniej - to jest ostatni punkt.
-
Nie jest to
priorytet i zostanie zmieniony w razie nadmiaru gotówki - są ważniejsze rzeczy do
wykonania wcześniej - to jest ostatni punkt.Jak nie zrobisz teraz, to nie zrobisz nigdy...