[moje auto] Suzuki Swift GTi mk2 1990r dedykowany by MKV
-
Może nie 1.3 ale
wygląda ładnie.
http://otomoto.pl/suzuki-swift-C33480425.html
No i ten dachPiękności
Lakierek pierwsza klasa, dach też fajny
-
Miałem Swifta w tej
wersji, całkiem fajna sprawa Tylko po dachowaniu 'zwykłym' Swiftem, za taki
kawałek ceraty nad głową bym podziękowałTen daszek jest elektrycznie sterowany?
-
Nie, przekręcasz taką jakby rączkę o 180 stopni przekręcasz i odsuwasz.
-
Nie, przekręcasz
taką jakby rączkę o 180 stopni przekręcasz i odsuwasz.To w sumie prościej i niezawodniej
-
To w sumie prościej i niezawodniej
I lżej
Kto wie - może to mój następny Swift
W sumie fajny taki daszek by był podczas wyprawy na południe np na Węgry czy do Chorwacjips. możliwe jest, żeby taki Swift miał sztywniejszą podłogę tak jak cabrio??
-
nie
-
I lżej
Kto wie - może to
mój następny Swift
W sumie fajny taki
daszek by był podczas wyprawy na południe np na Węgry czy do Chorwacji
ps. możliwe jest,
żeby taki Swift miał sztywniejszą podłogę tak jak cabrio??Podobny dach miały mazdy 121, raz taka jechałem i bardzo fajnie się to spisywało w ciepły dzień
-
Podobny dach miały
mazdy 121, raz taka jechałem i bardzo fajnie się to spisywało w ciepły dzieńStandardowy szyber w GTi już dawał naprawdę dużo a takie coś to już namiastka cabrio - taka trochę wersja targa
-
taka trochę
wersja targaoj kieszeń potarga
-
Standardowy szyber
w GTi już dawał naprawdę dużo a takie coś to już namiastka cabrio - taka trochę
wersja targaJeśli jedziesz oglądać to powodzenia i oby podłoga nie była w podobnym "stylu" co ten dach
-
Jeśli jedziesz
oglądać to powodzenia i oby podłoga nie była w podobnym "stylu" co ten
dachJadę jutro albo pojutrze z kolegą co sam ma GTi i prowadzi warszt (Mari) i będzie mi robił przekładkę więc dość dokładnie go obejrzymy - mam nadzieję, że podłoga jeszcze długo pociągnie.
Zastanawiam się tylko jak bardzo go upodobnić do GTi mk2 jeśli go kupię -
Zastanawiam się
tylko jak bardzo go upodobnić do GTi mk2 jeśli go kupięZnając życie i Ciebie Maciek, to go nie kupisz
-
Znając życie i Ciebie Maciek, to go nie kupisz
Życie może i znasz - tego nie wiem bo ledwo się znamy
Jak będzie w dobrym stanie to kupię, jak nie to nie - mam konkretne wymagania czego potrzebuję i takiego Swifta szukam i od dawna obserwuję co ciekawego się pojawia w promieniu powiedzmy okł 100-150km ode mnie, a że dotąd żadnego nie kupiłem... no cóż kilka innych rzeczy w GTi było do zrobienia a na co dzień jeżdżę czym innym co też wymaga wkładu finansowego bo też jest na bieżąco modyfikowane
-
Życie może i znasz
- tego nie wiem bo ledwo się znamy
marudzasz jak zwykle
Jak będzie w dobrym
stanie to kupię, jak nie to nie - mam konkretne wymagania czego potrzebuję i takiego
Swifta szukam i od dawna obserwuję co ciekawego się pojawia w promieniu powiedzmy
okł 100-150km ode mnie, a że dotąd żadnego nie kupiłem...tak nigdy nie znajdziesz, czasem lepiej jechać te parę km dalej i może się trafi, przy granicy "handlarze" mają fajne budy 4WD na sprzedaż 3D/5D, z papierami, może tym warto się zainteresować ?
no cóż kilka innych rzeczy
w GTi było do zrobienia a na co dzień jeżdżę czym innym co też wymaga wkładu
finansowego bo też jest na bieżąco modyfikowanetego akurat mi nie musisz tłumaczyć, w końcu sam mam 2 auta i zawsze jest coś do roboty
-
tak nigdy nie
znajdziesz, czasem lepiej jechać te parę km dalej i może się trafi, przy granicy
"handlarze" mają fajne budy 4WD na sprzedaż 3D/5D, z papierami, może tym warto się
zainteresować ?Nie szukam 4WD a jednego fajnego miałem już w Warszawie ale bardzo szybko się sprzedał. nie planuję jechać gdzieś daleko bo mi się nie śpieszy z niczym - czekam aż coś będzie niedaleko - tak, żebym w razie czego nie wydawał niepotrzebnie kupy kasy na paliwo bo ja nie jadę z nastawieniem żeby za wszelką cenę kupić samochód - wyjątkowo po Galanta tak jechałem gdzie znałem już wcześniej całą jego historię i wady.
Aha i żadnych samochodów od handlarzy - tylko od osoby prywatnej, zarejestrowany w Polsce i z umową spisaną na sprzedającego a nie "na niemca". I żadnych przeszczepów grodziówek co mi już kilka osób tutaj proponowało - ktoś chce ryzykować w ten sposób - proszę bardzo - ja nie mam zamiaru. Wiem, ze niektórzy tak robią i nikt im tego nie wykrył ale nie mam zamiaru czegoś takiego robić. -
Może nie 1.3 ale
wygląda ładnie.
http://otomoto.pl/suzuki-swift-C33480425.html
No i ten dachNo to jadę go dziś obejrzeć i sprawdzić na Stacji Kontroli Pojazdów i kto wie kto wie - jak będzie ładny również od spodu to będzie nowa buda dla mojego GTi
-
No to jadę go dziś
obejrzeć i sprawdzić na Stacji Kontroli Pojazdów i kto wie kto wie - jak będzie
ładny również od spodu to będzie nowa buda dla mojego GTii jakie wieści ?
-
i jakie wieści ?
Kupiony
Blacharsko jeden z najładniejszych Swiftów jakie widziałem
A ten otwierany dach jest zarąbisty -
Kupiony
Blacharsko jeden z
najładniejszych Swiftów jakie widziałem
A ten otwierany
dach jest zarąbistyNo to gratulacje czerwony tak jak chciałeś, zdrowy i z fajnym bajerem (dach)
powodzenia w przekładaniu
-
Kupiony
Blacharsko jeden z
najładniejszych Swiftów jakie widziałemaż chce się napisać - w końcu uffff
A ten otwierany
dach jest zarąbistydobrze, że to auto sezonowe