Mój troszke rajdowy SS
-
A z justy szukałeś? U siebie mam wszystko z justyny zostawione i śmiga aż miło listwa ma tylko inną średnice wieloklinu po kardana od kolumny więc trzeba też zanabyć i kolumnę z justy. Pompa pasuje P&P do G13B. Kwestia tylko umiejscowienia odpowiednio zbiorniczka wyrównawczego bo w justy jest tam gdzie w gti puszka filtra powietrza.
-
pytanko czy ktoś się orientuje czy blok w SS 1.3 8 jest taki sam jak 1.3 16
-
Tak, ten sam.
-
tak sie mi wydawało ale chciałem się upewnić
-
Odnośnie wspomagania do GTI - to od jakich wersji silnikowych mogą pasować ?(pompa, przkładnia itp)
-
z tego co widzialem to bedzie pasowalo od kazdej wersji, ale niech ktos to potwierdzi w 100%
-
z tego co widzialem
to bedzie pasowalo od kazdej wersji, ale niech ktos to potwierdzi w 100%z tego co mi się wydaje raczej tak, bo kółka ma większość takie same.
-
Odnośnie
wspomagania do GTI - to od jakich wersji silnikowych mogą pasować ?(pompa,
przkładnia itp)od każdej, tylko bedzie trzeba ciąć ściane grodziową bo przekładnia jest troszkę inna..
-
czy ktoś sie orientuje gdzie można kupić najtaniej toyo r888 i w jakiej cenie 14 185/60
-
Na opony.com i na aledrogo są po 302-305 zł. Jakbyś chciał używane, w tym takie minimalnie, to ja będę swoje wyprzedawał, a trochę tego mam.
-
Jak miałbyś gdzieś układ w dużej hurtowni z gumami to można sporo taniej kupić.
Rabaty hurtowe od cennika 100% to +30%.
Mi się udało w zeszłym roku po 225zł kupić. -
fota z dzisiejszej imprezy -
fota z dzisiejszej
imprezyo prosze
-
WIDZE ZE BYŁEŚ NA IMPREZIE
-
WIDZE ZE BYŁEŚ NA
IMPREZIEnie krzycz az tak glosno nie bylo
-
i jest filmik udało się wygrać klasę
-
i jest filmik udało
się wygrać klasęGratulacje!
-
Gratulacje!
To jest testowy tor Fiata w Bielsku-Białej?
Szkoda, że tą górką Was nie puszczali byłaby niezła hopaFajnie na filmie w okolicach 2:23 mijasz się z innym Swiftem - prawie lustrzane odbicie
-
Tor jest w Tychach. Autodrom Fiata (były).