Mój troszke rajdowy SS
-
Dawno mnie tu nie było, brak czasu temat jest taki jest moze ktoś chętny na krótkie przełożenie główne do ss 4wd koszty wiecej info na priv
-
Widziałem już tego Śwista na jakimś filmiku z rajdu. bardzo fajnie jeździsz.
-
dzięki, troszke tych filmów jest w sieci to mogłeś widzieć
-
widziałem jakiś dłuższy filmik z jednego Kajtka, ten gdzie był taki długi prawy na szutsze - u Ciebie początek filmiku. i ogolnie jakiś gdzie same Swifciory leciały.
-
http://facebook.com/kostkamakarally tu masz link do naszego profilu
-
monster jakie zawiaszenie tam siedzi i oponka??
-
koni sport i toyor888
-
a jakie sprezynki i wysokosc oponki?
-
vogtlandy 185/60 r14
-
toyo r888 + koni sport ustawione na beton?
-
-40 czy jak bo widze na foto ze ladnie siedzi
-
niestety beton bo jeden mam zepsuty i nie da sie go rozkręcić, a sprężyny nie wiem ile obniżają
-
zna ktoś może przełożenie poszczególnych biegów w ss 4wd?
-
A to zaczęło od niedawna kręcić się w moim SS, a tak daje radę
-
FD 4.4? Jakie wrażenia z jazdy? Chyba dopiero teraz auto zrobiło się szybkie , bo wcześniejsze zapinanie dwójki to była jakaś porażka. Chyba przy kręceniu do 8600rpm na 1 biegu nie muliło na 2
No i skrzynia bedzie dostawała mniejsze baty , bo jak oglądalem Twoje filmiki i wrzucanie 1 biegu przy 30-40km\h to była jakaś masakra
i na jakim sprzęgle jeździsz? Bo klei zacnie , ogólnie Twoj SS jest mega pancerny , praktycznie co tydzień startujesz i wygrywasz
-
macie jeszcze jakies koszulki na stanie waszego teamu ?:)
-
No teraz to się napędza dużo lepiej trzeba sie uczyć auta od nowa i nie musze zapinać jedynki na odcinku he sprzęgło spiek a po każdym starcie jakieś naprawy tak więc nie jest taki pancerny he
-
koszulki są jeszcze ale tylko rozmiar M i L zostały
-
Zobaczylem film.
Szacun - wiem dlaczego nie pojade w rajdzie zadnym
Ale skoro Wiesiek Bąk i spolka maja mocno spaczona granice strachu i 200KM w astrze to ich filmu juz nie chce ogladac. -
Aa to mi pasi napisz na privk jak z ta koszlka , bede godnie reprezentowac wasz team