Mój troszke rajdowy SS
-
jedynke przy fajnych prędkościach wkładasz pancerna ta Twoja skrzynia
swift nieźle sobie radzi
-
rozpoczęcie sezonu
udaneGratuluje wyjęcia klasy Ładnie przez tą szykanę w parku przechodziłeś
Stałem na tej 90-ce w lasku -
Gratuluje wyjęcia
klasy Ładnie przez tą szykanę w parku przechodziłeś
Stałem na tej 90-ce
w laskuLepiej powiedz czemu sam nie jeździłeś ;p
-
Lepiej powiedz
czemu sam nie jeździłeś ;pBo Swift był nie na chodzie
-
skrzynia biedna trzecia już ale myślę nad krótkim przełożeniem
-
Gratuluje wyjęcia
klasy Ładnie przez tą szykanę w parku przechodziłeś
Stałem na tej 90-ce
w laskuczemu nie dales znaku?
-
rozpoczęcie sezonu
udanedobrze idzie, kiedys tam znowu wpadne to sie poscigamy
-
czemu nie dales
znaku?Bo to spontan był Byłem w aucie i wpadłem na pomysł że tam podjadę na oglądarę na chwilę
-
Zmagania Rybnik niestety daleko z tyłu 3 taryfy
-
Nawet widać w którym miejscu dokładnie dostajecie taryfę. Szkoda.
Nam się udało pojechać tym razem czysto (bez taryf i kar), ale pierwsza pętla zepsuta nieco bo nam kazali 3 razy jechać ten sam odcinek (ktoś wszedł 2 razy w fotokomórkę :/) i za trzecim przejazdem nas obróciło na tym zasranym żwirku na 2. OS... Strata jakichś 18s. Szkoda bo mogło być lepiej i zamiast 17. byłoby 12. miejsce w generalce...
Ale głowa do góry, następnym razem będzie lepiej
-
my na trzeciej pętli kręciliśmy rekordy odcinków
-
Bo to spontan był
Byłem w aucie i wpadłem na pomysł że tam podjadę na oglądarę na chwilędobrze wiesz ze najlepsze do auta som trytytki a do spotkan spontany
-
Na skróty to wiadomo że i czasy lepsze Nam się udało tylko 1:19:26 na pierwszym i 1:50:95 na drugim. Nie dało rady szybciej, na placu brakowało szpery, jedno koło bardzo dużo razy w powietrzu było i straty. Na drugim tyle syfu na drogę wymiotły poprzednie auta że my na szarym końcu jechaliśmy zakręty praktycznie po szutrze na slicku. Miotało tam jak szatan.
-
Zmagania Rybnik
niestety daleko z tyłu 3 taryfyŁadnie
-
jak bys chciał wiedzieć to 3 pętle pojechaliśmy tak jak mieliśmy jechać a na niej wykręciliśmy najlepsze czasy
-
a teraz z innej beczki jest ktoś chętny na krótkie przełożenie do ss 1.3 4wd
-
jak bys chciał
wiedzieć to 3 pętle pojechaliśmy tak jak mieliśmy jechać a na niej wykręciliśmy
najlepsze czasyOj tam, nie spinaj się tak. Żartuje sobie tylko
-
spoko loko
-
bardzo fajny ss 4wd , twój styl jazdy też ambitny , mam pytanie odnośnie wydechu , jak byś mógł jakieś szczegóły zdradzić , bardzo ładny sound nie za hardcorowy , miły dla ucha, mój ss gti aż się prosi o normalny wydech , bo na oryginake z 1.3 jakoś słabo się zbiera.