[moje auto] Subaru Justy mk2
-
Tak to
wygląda na stalowej 14, ale w planach jest minimum 15Podaj jeszcze login i hasło
-
a Ty chcesz,żeby to
auto jechało? sam myślałem o 15 ale stwierdziłem,że wole tą malutką 13 i żeby
jakoś to ruszało a nie stałoJak będzie max tragedia to najwyżej sprzedam i kupie znów 14, albo poprostu kupie lepszy silnik
-
Podaj jeszcze login
i hasłoSorry KLIK
-
Tak to
wygląda na stalowej 14, ale w planach jest minimum 15coś ten link lipny podaj normalny jakiś a nie tak jak Nanbu pisze
-
No i ładnie siedzi Ale zderzak tarpaniasty Daj tam jakąś dokładkę
-
Jak będzie max
tragedia to najwyżej sprzedam i kupie znów 14, albo poprostu kupie lepszy silnikDawaj 16" z merca i do tego vr6? Swap można zamknąć w 2k... Więc raczej śmieszna kasa jak na 6 cylindrów... Jednak do tego trzeba mieć dużo czasu i sporo pojęcia o budowie vw... (vr można wsadzić chyba do wszystkich bud ze stajni vw)... Sam miałem długo golfa i miałem poważne sprawy jednak studiowanie mnie z nich wyleczyło... A tak realnie to ori 14" poszerzane ładnie wyglądają, opony na dobrym naciągu i masz czysty German... Dokładka z vr aż prosi się o założenie...
-
Dawaj 16" z merca i
do tego vr6? Swap można zamknąć w 2k... Więc raczej śmieszna kasa jak na 6
cylindrów... Jednak do tego trzeba mieć dużo czasu i sporo pojęcia o budowie vw...
(vr można wsadzić chyba do wszystkich bud ze stajni vw)... Sam miałem długo golfa i
miałem poważne sprawy jednak studiowanie mnie z nich wyleczyło...Myślałem o tym ale podobnie jak Ciebie studiowanie mnie z tego leczy, poza tym sam bym tego nie ogarnął, mam mechanika który mi już powiedział, że to nie problem ale mimo wszystko w takim wypadku koszta rosną.
A tak realnie to ori 14" poszerzane ładnie wyglądają, opony na dobrym naciągu i masz czysty German...
Dokładka z vr aż prosi się o założenie...Dokładka była ale zimą została w którejś zaspie połamana
-
Panowie trochę tu burdel robicie prosiłem żeby ktoś zmierzył pewną odległość ale nikt się nie pokwapił pójść do garażu. Mało tego przechwalacie się który ma dłuższego wacka, ale żeby już totalny niesmak wprowadzić wrzucacie linkę z golfem 3. Coś chyba nie tego...
Golf z tak ciężkim silnikiem jak VR6 nie chce skręcać więc od razu bym sobie temat odpuścił. Jest wiele innych, nowszych i na pewno ciekawszych opcji niż taki klocek pod maską.
EOT.
-
Jako że obiecałem
się pochwalić nowymi butami dżastyny to się chwalę :Zacnie wygląda! Taki niepozorny z pazurkiem. No i faktycznie nisko siedzi. Ciekawe, czy szersze koła zmieszczą Ci się w nadkolach. Nie wiele miejsca w nich zostało.
-
dawcy a co to za zawias masz, że tak nisko siedzi?
ps. vr6 w golfie to kupa roboty. kumpel miał pełno hajsu, ludzi do tego a robił to nie powiem ile. EOT x)
-
W zimie jeździł na 185/60 i nie tarło. Kwestia tylko offsetu felg.
-
Niski sprężyny z GTi obniżone i utwardzone. Tyle samo zwojów zostało co fabrycznie ale są dużo dużo twardsze.
O ile niższy nie wiem bo mi nikt zmierzyć serii nie chce... U mnie od nadkola do środka piasty koła jest 290mm na czterech kołach. -
-
na co ten korek od LPG power ? szkoda że nie dało się zrobić wlewu koło oryginalnego korka
-
Tak go zrobił poprzedni właściciel a ja nie miałem już zapasowych zderzaków by ten wywalić. A poza tym po co go chować? Mi nie przeszkadza tam gdzie jest. Lepiej tam niż gdzieś z boku zaraz za kołem.
Co do gazu to jeszcze zrobiłem taki bypass na BLOSie i teraz kiedy jest ciepło od razu przełącza się na LPG i nie musi się grzać tyle by równiutko pracować.
-
wiesz to w końcu Twój samochód ja tam nie lubię LPG
-
Ja tam wole za 50zł mieć pełny zbiornik gazu a nie 10 l wahy która znika w oczach I zrobić na tym nielubianym gazie 250km a nie 100
-
Ja tam wole za 50zł
mieć pełny zbiornik gazu a nie 10 l wahy która znika w oczach I zrobić na tym
nielubianym gazie 250km a nie 100jak dużo jeździsz to ok, chociaż w zimie z tych 10 pewnie robi się więcej, no i odpalasz na benzynie.
-
Ja tam wole za 50zł
mieć pełny zbiornik gazu a nie 10 l wahy która znika w oczach I zrobić na tym
nielubianym gazie 250km a nie 100no to jutro na sobolowke startuj, masz bliziutko
-
Codziennie robię trasę koło 30km a jak moja kolejka jeździć na uczelnie to 80km. Gazu pali 9.5l teraz, w zimie koło 10l na 100km.
Odpalam na benie ale po przekroczeniu 2k obr/min przełącza się sam bo elektronikę zostawiłem z poprzedniej instalacji gazu tylko wywaliłem środek z krokowego żeby na przeglądzie nie było problemów.