[moje auto] Suzuki Swift GTi - dawidczaju
-
No jak umyłeś od środka to wiesz,prawie nówka lampa Obyś tylko je dobrze skleił,żeby nie puszczały wilgoci do środka
-
no mi sie zebaly bo rozklejalem je ciepla woda ale efekt w jaszczebiu chyba tez powtorze ten incydent, chociaz ma pozostac sleeperem
-
A tego na zlocie już nie mówiłeś To może w czerwonym też machne taki zabieg
Mjeciu..... the jaszczomb A co już zardzewiał?
-
No i wygląda elegancko ;-) Obudowa wiatraka na biało wygląda zajebiście, myślę, że w ogóle zaczniemy wszystko pod machą malować
-
-
no mi sie zebaly bo
rozklejalem je ciepla woda ale efekt w jaszczebiu chyba tez
powtorze ten incydent, chociaz ma pozostac sleeperemA co Ty masz za jaszczębia? Koreańskiego?
-
A co Ty masz za
jaszczębia? Koreańskiego?Foty ze zlotu się kłaniają
-
Foty ze zlotu się
kłaniająCoś tam oglądałem, ale widocznie mi umknęło...
-
Foty ze zlotu się
kłaniająNie foty a ino sam zlot!
-
Nie foty a ino sam
zlot!właśnie,kolejny zlot na,którym nie było żadnego ognistego sedana
-
właśnie,kolejny
zlot na,którym nie było żadnego ognistego sedanakumbi też w tym roku chyba nie było ? same 3D i trochę GTi
-
kumbi też w tym
roku chyba nie było ? same 3D i trochę GTina sportowo
-
5d tez moze być na sportowo.!
-
5d tez moze być na
sportowo.!też może, ale dużo więcej kasy to kosztuje i cierpliwości
-
A tego na zlocie
już nie mówiłeś To może w czerwonym też machne taki zabiegnabij do mnie to akurat zrobi sie lampy i naklejke przylepi
Mjeciu..... the
jaszczombdobrze juz wiecej nie bede zapominal
A co już zardzewiał?
a cos tam gdzies sie pojawia poki co kompletuje graty swapa
p.s. zawias mam dla ciebie
-
nabij do mnie to
akurat zrobi sie lampy i naklejke przylepiPatrzcie jaki cfaniak jak mi potem je ładnie spasujesz jak z fabryki to wbijam po obronie Bo teraz to mam dodatkowe kanały zimnego powietrza
p.s. zawias mam dla
ciebietrzymaj trzymaj
-
Patrzcie jaki
cfaniak jak mi potem je ładnie spasujesz jak z fabryki to wbijam po obronie
Bo teraz to mam dodatkowe kanały zimnego powietrzato lepiej cos wsadzic pod maske zeby wloty mialy co studzic
trzymaj trzymaj
jak ich ruda nie wszamie to beda
-
jak ich ruda nie
wszamie to bedanasze z Danbar-em rzeczy też trzymaj
-
czymam,czymam, spokojnie
-
W ramach weekendowych nudów odświeżone zostały ramiona wycieraczek. Ze starych już schodził lakier i ruda powoli szukała przytulnego gniazdka. Wyczyszczone, podkład i lakier czarny połysk
PS. Wie ktoś skąd wziąć lub od czego pasują uszczelki które są między progami a autem? Mam zamiar je ściągnąć przed zimą i zobaczyć co się tam kryje