[moje auto] srebrne mk5 GLS by Ryłek
-
korektor siły
hamowania, w zależności od obciążenia tyłuCzyli im bardziej mam obciążony tył tym większa siła hamowania z tyłu?
Jeszcze się pochwalę dzisiejszą przesyłką, jaka do mnie dotarła.
Nie spodziewałem się, że to będą taaaakie duże puszki.
-
Czyli im bardziej
mam obciążony tył tym większa siła hamowania z tyłu?
Tak -
Tak
jak tam stab
Pamiętaj - my obalamy mity -
jeszcze nie montowałem nie mam końcówek kupionych do tyłu
ta pamiętam -
Średnie spalanie
autka utrzymuje się na poziomie 5,14L/100kmpowiedziałem to swojej nysce -> mówi, że nie ma takiej opcji... u mnie miasto potrafi zamknąć się w 9ciu
P.S. Mati, ładnie
to trąbić z nieznanej almery na kolegów? Kiedy się spotkamy i pochwalisz się
autkiem?Jak to nieznanej? Podkładki klubowe są
A jeśli chodzi o chwalenie się, to jakbym częściej zaglądał, to pewnie skapnąłbym się, że okazja już była. Poczekam na następną ...choć chwalić się to nie bardzo mam czym -
Bardzo ładne auto! Tak trzymaj
-
To jak to w końcu jest?
-
To jak to w końcu
jest?z czym ?
-
powiedziałem to
swojej nysce -Może użyłeś nie tych argumentów?
Jak to nieznanej?
Podkładki klubowe sąCiemno było i tak z nienacka z tyłu wyjechałeś, to nie zauważyłem podkładek.
A jeśli chodzi o
chwalenie się, to jakbym częściej zaglądał, to pewnie skapnąłbym się, że okazja już
była. Poczekam na następną ...choć chwalić się to nie bardzo mam czymTo jak coś się będzie święcić to sms`a dostaniesz.
-
Z tym korektorem hamowania.
-
Bardzo ładne auto!
Tak trzymajDzięki.
-
Z tym korektorem
hamowania.Zurex napisał Ci wyżej
-
Zurex napisał Ci
wyżejAle zwątpiłem po obalaniu mitów.
-
Dziś dostałem ostatnie elementy układanki. Dajmos, wielkie dzięki!
Tylko jeszcze te warunki pogodowe. Chyba trzeba będzie poczekać z montażem do wiosny.
-
Dziś dostałem
ostatnie elementy układanki. Dajmos, wielkie dzięki!Spoko,sorki że tak długo
-
Spoko,sorki że tak
długoLuzik. Najważniejsze że jest.
-
Spoko,sorki że tak
długohmmm coś znajomy ten przełącznik, chyba wiem kto go wcześniej "macał", bo poznaje te zadziorki na nim.
-
hmmm coś znajomy
ten przełącznik, chyba wiem kto go wcześniej "macał", bo poznaje te zadziorki na
nim.To ciekawe ile aut wcześniej zwiedził ten przełącznik.
-
Troszkę odświeżyć trzeba temat.
Akcja Serwisowa:
W poniedziałek autko było w ASO na wymianie amortyzatorów. Jednak podczas pierwszych oględzin serwisant stwierdził, że przydałoby się wymienić też poduchy amorków. I tu się okazało, że robocizna będzie na koszt ASO, ale pod warunkiem, że sam sobie znajdę części. Tak więc trzeba było udać się do sklepu na zakupy.
Podziękowania dla Danbara za zaangażowanie!
I tutaj niespodzianka. Auta od mk2 do mk4 mają mocowania osobno i łożysko mocowane na dole. Natomiast mk5 ma mocowania z łożyskiem na górze. W sprzedaży są ogólnodostępne mocowania do mk4 i niżej, natomiast mocowania do mk5 już trudniej dostać. Ja czekałem na swoje jakieś dwa tygodnie zanim mi sprowadzili.
Sprzęgło
W między czasie skończyło mi się sprzęgło. Tak więc niespełna 200km temu Suza dostała nowy zestaw.
Pracuje całkiem przyjemnie. Zobaczymy na ile starczy.
W ten sposób luty okazał się strasznie drogim miesiącem.
-
Zacnie Panie powinieneś miec spokój na dłuższy czas. Jakie Ci amorki włożyli?
Ile taki zestaw do amorów na przód Cie wyniósł i gdzie to bylo zanabyte?
Myślę ze na sprzęgle Aisin przy normalnej jeździe to drugie tyle zrobisz jesli buda wytrzyma tyle;p Ile za zastaw do litra placiles? do gti 370zł wychodzi.