KASK
-
Czy kask SPARCO Club jest dobry
<br>
<br>Czy 399 zl to dobra cena -
jezeli to jest nowy to normalna cena jest to kask z niebieska homologacja jezeli chodzi o wygode dobrze lezy na czasce duzy plus to to ze jest otwarty
-
Nowy. a czym sie roznia te homologacje
-
z kaskiem bez homologacji możesz startować tylko w kjs. z homologacją dopuszczone są do pucharu PZM. itp.
-
tyle to wiem, ale ten sparco to ma jakas niebieska homologacje, czyli mozna w nim startowac w pucharze PZM
-
Witam
<br>
<br>Jestem nowy na forum, (dane w profilu wpisze pozniej, sie wk**** , bo napisalem zbyt dluga biografie i nie chce mi sie pisac drugi raz)
<br>
<br>Niebieska homologacja w tym sezonie byla tolerowana w PPZM jednak w przyszlym sezonie juz nie bedzie aktualna i jesli zmienia sie przepisy (a maja sie w ten sposob zmienic) to nie bedzie mozna jezdzic w przyszlym sezonie z utracona homo
<br>takze zalecalbym raczej dolozenie 600zl i kupno ProJeta
<br>ehhh wiem, latwo mowic, wiec moze uzywany?
<br>
<br>pozdrawiam
<br>
<br>Piotrek
<br>[email protected] -
Witam,
<br>
<br>Ten kask potrzebny jest narazie na kjs'y.
<br>
<br>
<br>
<br>a ze tak sie zapytam po co sprzedaja kaski z jakas homologacja ktora do pipla jest -
na KJSy to najlepiej pojsc na rynek i kupic cos za 50zl a za reszte sie napic
<br>
<br>a powaznie to mysle ze nie ma sensu bo i tak go nie wykorzystasz w przyszlosci
<br>a homologacja jest jeszcze taka , bo z tego co pamietam pod koniec tego roku wygasa jej waznosc
<br>i trzeba sprzedac to co w magazynach zalega
<br>
<br>pozdrawiam
<br>
<br>Piotrek -
na KJSy to najlepiej pojsc na rynek i kupic cos za 50zl a za reszte sie napic
<br>
<br>tak pewnie, tylko gdzie taki rynek znalezc do pt
<br>
<br>> a powaznie to mysle ze nie ma sensu bo i tak go nie wykorzystasz w przyszlosci
<br>> a homologacja jest jeszcze taka , bo z tego co pamietam pod koniec tego roku wygasa jej waznosc
<br>
<br>a jak to sprawdzic
<br>
<br>
<br>> i trzeba sprzedac to co w magazynach zalega
<br>
<br>moze i tak
<br> -
niebieska homologacja niestety w pzm nie bedzie juz wazna tylko czarwona
-
wlasnie to wiem, takze sie wstrzymuje z kupnem.
<br>
<br>btw jaki kask wystarczy do KJS