Swift S1300 czyli budujemy rajdóweczkę... ;)
-
ten dolot
zimnego(miedzy lampami) chyba za duzo nie daje;p nakladki progowe sciagnij bo masa
zbedna:Poj daje daje
-
Dolot zimnego zawsze coś daje, a nakładki są w homologacji FIA, więc na przyszłość muszą być.
-
ekhm
Podziękowania dla Adiego za prawy fotel i dla Mokrego za fajne foty
chcialem zauwazyc ze mmoje foty byly bez tej festyniarskiej ramki
-
ekhm
chcialem zauwazyc
ze mmoje foty byly bez tej festyniarskiej ramkiI że część Twoja a część z neta Co chcesz od mojej festyniarskiej ramki?
-
I że część Twoja a
część z netao tym wolalem nie wspominac
niech sie swifciarze zachwycajom ( jaki to ze mnie zacny fotopstryk )
Co chcesz od mojej festyniarskiej ramki?
pozatym ze uwaga: nie nalezy poprawiac czyjejs pracy i ze to festyniarsko wyglada to nic
mogom zostac
-
Miałem wrzucić fotę środka jak poskładam... Tak to mniej więcej wygląda z wsadzoną dechą i zegarami:
Dziś ciąg dalszy testów - zawody w Sosnowcu. Swifcior dał radę, kierowca narobił trochę błędów ale okazało się na mecie że inni też
Pozdrowienia dla Jelona za super doping i oczywiście Adama za pilotowanie
-
Dziś ciąg dalszy testów - zawody w Sosnowcu. Swifcior dał radę, kierowca narobił trochę błędów ale okazało się na mecie że inni też
-
Bez nakladek bedzie
golo wygladal. A tak jest suuuper! Wreszcie cos pojezdzilesNo wreszcie, wreszcie Teraz nic tylko jeździć i trenować
-
mistrzu ten ecumaster to nie jest narazony na czynniki zewnetrzne w miejscu w ktorym jest?
gratualcje
-
widziany dzisiaj
następnym razem będę musiał pożyczyć jakiś normalny aparat od rodziców żeby zrobić jakieś zdjęcie. Telefon nie nadążał a jazda była super
-
mistrzu ten
ecumaster to nie jest narazony na czynniki zewnetrzne w miejscu w ktorym jest?gratualcje
Tak na szybko go tam wrzuciłem i na razie został... Ale pewnie przeniosę w bezpieczniejsze miejsce
-
Super rajdówka, mam nadzieje, że na kolejny zlot nią się przyturlasz a nie jakimś sportem
-
Super rajdówka, mam
nadzieje, że na kolejny zlot nią się przyturlasz a nie jakimś sportemjak zapłacisz za benzolinę + kupisz słuchawki to pewnie Erde się zgodzi
-
jak zapłacisz za
benzolinę + kupisz słuchawki to pewnie Erde się zgodzija tam na zlot jechałem w stoperach
Radek wreszcie pojeździłeś, autko się świetnie prezentuje, gratulejszon
-
jak zapłacisz za
benzolinę + kupisz słuchawki to pewnie Erde się zgodziA co mi tam, raz się żyje
-
pojeździłeś, autko się świetnie prezentuje, gratulejszon
przyznam ze jezdzi calkiem zacnie
-
pozdrawiam z prawego fotela
oraz z lewego fotela
sztywno twardo glosno
-
sztywno twardo
glosnoa jak z mocą ?
-
pozdrawiam z
prawego fotela
oraz z lewego
fotela
sztywno twardo
glosnoPotwierdzam, Mokry śmigał aż miło i nawet nie jechał jak emeryt
-
Super rajdówka, mam
nadzieje, że na kolejny zlot nią się przyturlasz a nie jakimś sportemJak będzie gdzieś bliżej to czemu nie