Swift S1300 czyli budujemy rajdóweczkę... ;)
-
No i gdzie ten
śnieg??od traktora no wiesz ...
-
Panie, jedź w
Bieszczady, od paru dni tu śniegu peeełnoChyba trzeba będzie Nawet na Żywiecczyźnie mało śniegu...
-
Po Jelenią Górą ponoć jest lepiej. W Górach Bystrzyckich i Bialskich chwilowo mało śniegu - we wtorek byłem na Orłowcu, Wilkanowie, Młotach i Spalonej i warunków nie było. Ale od dzisiejszego wieczora ma padać aż do środy, więc warunki powinny być ok. W każdym razie w Zetorze Hakkapeliitty z kolcami założone .
-
Były małe testy na WOŚP więc sezon 2015 otwarty
Zbroimy się też na nowy sezon
-
Fajny ten ręczny
-
Mi się wydaje, że bardzo słabiutki ten ręczny i że mocowanie pognie się bardzo szybko.
-
Mi się wydaje, że
bardzo słabiutki ten ręczny i że mocowanie pognie się bardzo szybko.Zobaczymy To jest RRS a nie chińszczyzna więc może nie będzie tak źle.
-
Oby nie było. Ale miałem prawie identyczny. I szybko wymieniłem.
-
Zobaczymy To
jest RRS a nie chińszczyzna więc może nie będzie tak źle.Cos mi to przypomina korektor hamowania wolwood ktory mam, i jakos bardziej mi chinczykiem pachna te rzeczy niz tymi angolami od wilwooda...
-
Cos mi to
przypomina korektor hamowania wolwood ktory mam, i jakos bardziej mi chinczykiem
pachna te rzeczy niz tymi angolami od wilwooda...Oryginalna strona Willwooda:
http://www.wilwood.com/MasterCylinders/M...ster%20Cylinder
Czym ta moja pompa się różni?
A tu masz jak wyglądają oryginalne korektory Wilwooda:
http://www.wilwood.com/MasterCylinders/MasterCylinderValves.aspx
-
No taksamo chinsko
Gdzies chyba widzialem bardzo podobny korektor ale z inna nazwa, ale moze mi sie tylko wydaje. -
Engine nr 4 kaput
-
Słabo Kiedy będzie wiadomo co konkretnie padło?
-
Urwało zawór?
-
Urwało zawór?
tłok
Będę wiedział więcej jak zdejmiemy miskę. Dziś tylko czapkę zdjęliśmy i czwarty tłok ma ślady spotkania z zaworami. Zszedł luźno w dół cylindra więc musi być urwany. Pozostałe tłoki na miejscu ale 3ci nie osiowo więc pewnie też korba wygięta. Wał ani drgnie. Kaplica. -
Niedługo silników do GTi zabraknie
-
Niedługo silników
do GTi zabraknietrzeba zacząć inwestować w G13BB ich jest pod dostatkiem. odpowiednio zrobiony wałek krzywkowy i komp z gti ładnie obsłuży ten silniczek
-
tłok
Będę wiedział
więcej jak zdejmiemy miskę. Dziś tylko czapkę zdjęliśmy i czwarty tłok ma ślady
spotkania z zaworami. Zszedł luźno w dół cylindra więc musi być urwany. Pozostałe
tłoki na miejscu ale 3ci nie osiowo więc pewnie też korba wygięta. Wał ani drgnie.
Kaplica. -
masakra
-
Zatarło się na wale czy na tłoku?