[moje auto] Suzuki Swift GTi - Indii
-
wlasnie dlatego
mialem u siebie skrzynie z Sohc ( ze zmienionym przelozeniem )z 8V czy 16V ? i przełożenie z czego ?
-
z 8V czy 16V ? i
przełożenie z czego ?nie interesuj sie
juz jest dawno w rekach tego, ktoremu jest to potrzebne
-
nie interesuj sie
dupa tam kapsle dawaj a nie bo zaraz idzie druga rata
juz jest dawno w
rekach tego, ktoremu jest to potrzebnetia ... już niedługo
-
Żeby nie było, że nic się nie dzieje...
W ramach zapowiedzi oświadczam, że w czwartek zakończony został stage 4 zwieńczony pomiarem na hamowni. Natomiast stage 5 został wdrożony w życie w piątkowe popołudnie i sobotni poranek przy dużej pomocy i pod nadzorem Fetormana, za co mu bardzo dziękuję
W tygodniu nastąpi pomiar na hamowni i zaprezentowane zostanie podsumowanie wszystkich pięciu stage-ów
-
W tygodniu nastąpi
pomiar na hamowni i zaprezentowane zostanie podsumowanie wszystkich pięciu stage-ówNo to czekamy
-
No to czekamy
No ciekawe bardzo jestem rezultatów
Ja może gdzieś tak za tydzień czy 2 tygodnie się wybiorę na hamownię i zobaczymy ile warte są modyfikacje głowicy z Krasnobrodzka Racing które tak zachwalali -
Dobra prześledziłem cały temat od początku i nie znalazłem odpowiedzi nigdzie... Indii skąd wziąłeś ten kierunek pomarańczowy? No tak mi się podoba, że głowa mała!
Dobra pierwsze pytanie skreślić bo znalazłem odpowiedź na starym...
I pytanie z innej beczki rozpórka z GTI pasuje do sedana 1.6?
Fotele z GTI pasują do sedana? Tzn. nie ma problemów z prowadnicamy itd? -
Czy z wersji po lifcie będę pasować te klosze pomarańczowe do tej z przed lifta ?
-
Fotele pasują bez przeróbek, rozpórce przeszkadza 'talerz' filtra powietrza, a kierunki z nowszej wersji nie pasują
-
Fotele pasują bez
przeróbek, rozpórce przeszkadza 'talerz' filtra powietrza, a kierunki z nowszej
wersji nie pasująNo to tylko w jednym temacie mnie pocieszyłeś
-
No to tylko w
jednym temacie mnie pocieszyłeśnie narzekaj - mieszkasz w zagłębiu części swiftowych Chcesz np. fotele z gti to kupujesz sobie na allegro i odbierasz osobiście bez żadnych zabaw w kuriera
-
nie narzekaj -
mieszkasz w zagłębiu części swiftowych Chcesz np. fotele z gti to kupujesz sobie
na allegro i odbierasz osobiście bez żadnych zabaw w kurieraNo w sumie racja tylko szkoda, że ja nie umiem szukać tego co mi potrzeba !
-
No w sumie racja
tylko szkoda, że ja nie umiem szukać tego co mi potrzeba !No proszę Cię
-
No proszę Cię
Mówię poważnie !
W sobotę jadę na giełdę do Lubina tak na 85% jeśli ktoś by coś chciał mogę się porozglądać!
Jeszcze pytanie jedne czy zderzaki/nadkola będą pasować od mk4 do mk3 ?
-
nie wypada w tym temacie takich dyskusji prowadzić wydaje mi sie, co to ma wspólnego z samochodem Indii'ego ?
-
dlaczego wlasciciel jeszcze niczym sie nie pochwalil?
-
dlaczego wlasciciel
jeszcze niczym sie nie pochwalil?pewnie wyszło za mało i się wstydzi
-
pewnie wyszło za
mało i się wstydziTeż jestem ciekaw, gdzie jest wykres
i opis 5 stage'ów też -
Po pierwsze to nie temat do takich dyskusji, po drugie google nie gryzie, bo pytania, które zadajesz są infantylne z tego względu, że wystarczy użyć ww. wyszukiwarki, lub też wejść na allegro, zobaczyć mk3 oraz mk4 i odpowiedź nasuwa się sama! Na pierwszy rzut oka widać, że ani kierunki, ani zderzaki nie pasują, bo mk4 ma całkiem inny przód. Musiałbyś wymieniać także przednie błotniki, reflektory i maskę. Jednak, jak widać niektórzy są zbyt leniwi, żeby samemu poszukać i wolą poczekać na gotowe odpowiedzi . Pół biedy, jeśli założyliby do tego właściwy wątek...
-
pewnie wyszło za
mało i się wstydzikurde wiesz ile wyszlo i cfaniakujesz teraz